Mtel vijesti

m:tel TV preporuke: Najbolja filmska ostvarenja za jesenje dane

Autor Nikolina Damjanić

Kad papa umre, saziva se skup kardinala da izaberu nasljednika. Dok se Crkva sprema da svijetu objavi novog pontifika, novoizabrani papa ima napad panike i odbija da se pojavi, zbog čega Crkva mora da pozove terapeuta.

Izvor: Cinemax

Pogledajmo odličnu komediju „Imamo papu“ na TV Cinemax u subotu, 12. oktobra u 18.15 časova.

„Imamo papu“ opisuje događaje i rituale u Vatikanu za vrijeme biranja novog pape. Nakon izbora konklave novi papa bi se trebao pojaviti na balkonu i blagosloviti, međutim, usljed velikog pritiska i uzbuđenja on doživi napad panike te pobjegne. Kako ga savjetnici ne uspijevaju uvjeriti da je upravo on pravi čovjek za obavljanje svete dužnosti, tako potraže pomoć psihoanalitičara. Psihoanalizom se papini strahovi od odgovornosti počnu razjašnjavati.

Izvor: STAR life

Nedjelja, 13. oktobar, 20 časova, odličan termin za još jednu komediju. „Namještaljka“ na TV STAR Life.

Tridesetogodišnjak još uvijek živi sa roditeljima sve dok oni ne intervenišu kako bi ga pogurali da napusti njihov dom. Tada počinje prava zabava…

Henri Brogan je elitni ubica, koji iznenada postaje meta i koga proganja misteriozni, mladi operativac koji naizgled može predvidjeti svaki njegov potez. U filmu „Blizanac“, akcionom trileru na FilmBox Premium TV kanalu u ponedjeljak, 14. oktobra u 20 časova.

Izvor: Filmbox

Film je režirao dobitnik Oskara Ang Li, a producirali su ga poznati producenti Džeri Brukhajmer, Dejvid Elison, Dana Goldberg i Don Grejndžer. U glavnim ulogama su i Meri Elizabet Vinsted, Klajv Oven i Benedikt Vong.

Film „Ja, Tonja“ je biografska priča o američkoj klizačici Tonji Harding, dobitnici dvije olimpijske medalje, koja je učestvovala u najvećem sportskom skandalu u istoriji sporta. TV Prva, srijeda, 16. oktobar u 23.15 časova.

Izvor: TV Prva

Tonja Harding, klizačica umjetničkog klizanja penje se visoko na američkim turnirima klizanja. Upada u probleme kada joj se u život vrati bivši muž. Tonja se sprema za nacionalno takmičenje u umjetničkom klizanju, ali povlači potez koji joj je i obilježio i uništio karijeru.

Za više informacija o sadržajima m:tel IPTV-ja, m:SAT-a i ON TV-a posjetite mtel.ba/tv-svijet.