Samsung Bespoke Home

Pametna tehnologija koja unapređuje vaše svakodnevne zadatke

Izvor Promo

Brze i sve učestalije promjene na polju tehnologije, mijenjaju svaki aspekt našeg života, uključujući i naša domaćinstva i svakodnevne obaveze koje se tiču održavanja čistoće.

Izvor: Promo

Sa sve većom primjenom vještačke inteligencije (AI) u pametnim uređajima, vaši domovi postaju udobniji, energetski efikasniji i sigurniji. Od pametnih frižidera do veš mašina koje optimizuju potrošnju, AI je rješenje koje smo dugo čekali.

Kompanija Samsung predstavlja najsavremenije uređaje unutar koncepta Samsung Bespoke Home, koji čini naše domove inteligentnijim i jednostavnijim za održavanje. Ono što Samsung izdvaja od konkurencije je aplikacija SmartThings, koja omogućava kontrolu svih uređaja s jednog mjesta.

Produžena svježina hrane uz Samsung

Izvor: Promo

Zamislite frižider koji ne samo da hladi, već i prepoznaje idealne uslove za čuvanje hrane. Samsung Bespoke frižider koristi AI kako bi se prilagodio potrebama namirnica. Sa dve temperaturne zone i Humidity Fresh+ ladicom, svaki dio uređaja je optimizovan za različite vrste hrane. Kroz SmartThings aplikaciju možete pratiti postavke frižidera direktno sa svog telefona, osiguravajući da vaša hrana ostane svježa, dok elegantan dizajn savršeno uklapa u kuhinju.

Pametna rerna za najukusnije obroke

Izvor: Promo

U kuhinji, Samsung Bespoke rerne donose inovacije i efikasnost. Sa funkcijama kao što su Dual Cook Steam i Dual Cook Flex, možete pripremati različita jela istovremeno. Program Air Fry omogućava zdraviju pripremu hrane, dok zapremina od 76 litara olakšava kuhanje za veći broj osoba. A kada ne znate šta spremiti za ručak, aplikacija SmartThings postaje vaša inspiracija, nudeći prijedloge i recepte za vaš sljedeći obrok.

Efikasno pranje uz Samsung AI mašinu za veš

Izvor: Promo

Svakodnevno pranje odeće postaje jednostavnije sa Samsung AI mašinom za veš. Opremljena Ecobubble tehnologijom, ova mašina pere u hladnoj vodi sa istim učinkom kao pri pranju toplom vodom. AI automatski prilagođava količinu deterdženta prema vrsti i količini tkanina. Kroz SmartThings aplikaciju možete planirati pranje i birati programe direktno sa telefona, čime se štedi vrijeme i energija, a odjeća ostaje savršeno čista.

Pametnije čišćenje uz Samsung Bespoke Jet™ AI

Svima nam najteže pada usisavanje, ali Samsung usisivač olakšava taj posao svojom snažnom snagom i pametnim funkcijama. Samsung Bespoke Jet™ AI koristi vještačku inteligenciju za automatsko prepoznavanje površina koje čisti i izbor odgovarajuće četke. Sa funkcijama poput Active Dual četkice i Pet Tool+ za ljubimce, svaka površina u vašem domu bit će temeljito očišćena. All-in-One Clean Station™ omogućava automatsko pražnjenje rezervoara za prašinu, dok SmartThings aplikacija prati rad usisivača i omogućava kontrolu funkcija.

SmartThings aplikacija je ključ za povezivanje svih pametnih uređaja. Omogućava vam da upravljate funkcijama i postavkama sa svog telefona, primate ažuriranja i brzo rješavate probleme, čineći vaš dom efikasnijim i funkcionalnijim.

Samsung Bespoke Home nije samo skup pametnih aparata, već vizija doma u kojem tehnologija i dizajn djeluju zajedno. Sa vještačkom inteligencijom i SmartThings kao glavnim alatom, vaš dom postaje inteligentno mjesto koje olakšava svakodnevne zadatke, pružajući veću udobnost i efikasnost.

Samsung nudi pet godina garancije (2 godine redovne + 3 godine dodatne komercijalne garancije) na Samsung štapne usisivače kupljene od 1.10.2024. do 31.12.2024. godine, dok su određeni modeli robotskih usisivača pokriveni trogodišnjom garancijom (2 godine redovne + 1 godina dodatne komercijalne garancije).

Više informacija o svim Samsung uređajima potražite na LINKU.