Problem među stativama

Crveno-bijeli nisu ostavili utisak, komični golman koštao Gent: Belgijanci su ovako vidjeli meč na “Marakani”

Autor Goran Arbutina

Belgijanci su nezadovoljni porazom.

Izvor: MN PRESS

Da je Sinan Bolat startovao na golu Genta, možda bi belgijski tim došao do bodova na “Marakani”. Bar tako misle belgijski mediji.

Ugledni “Nuvsblat” je u tekstu poslije pobjede Crvene zvezde nad Gentom kao glavnog krivca za poraz označio Kolina Kusemansa, čuvara mreže Genta.

Vidjeli smo komičnog golmana. Gent je izgubio 2:1 od Crvene zvezde i rezervni golman Kolim Kuzemans je napravio grešku kod drugog gola. Šteta, jer je Gent uspio da se vrati u meč, a sada su posljednji u grupi sa nula bodova od mogućih devet”, piše u tekstu.

Osvrnule su se kolege iz Belgije na visok procenat posjeda lopte gostujućeg tima, ali su istakli da sami igrači ni u jednom momentu nisu vjerovali u pobjedu.

Prije poluvremena Gent je imao sreće da se vrati u utakmicu. Imali su loptu u posjedu 63 odsto vremena, ali nisu doovoljno vjerovali u sebe. Bukari je bio u šansi nekoliko puta ali se nije pokazao kao dobar finišer”, piše Nuvsblat, a onda su se dotakli i gola koji je Gent postigao.

Gent je postigao gol uz pomoć sreće. Kao na fliperu, Ođiđin šut se dva puta odbio od nogu srpskih igrača, pa je golman Borjan savladan”, navodi se u tekstu.

Ipak i pored kritika na račun svog predstavnika, Belgijance nije oduševila ni Zvezda.

Crvena zvezda je brzo povela iako nije ostavila dobar utisak. Problem sa Gentom je bio što su defanzivci ponekad previše napadali i nisu se dovoljno vraćali nazad”, zaključuju belgijski novinari.

(mondo.rs)