Srbija ne mijenja selektora

Tumbaković nije smijenjen - za sada: Podnio je izvještaj na 120 strana, zasjedao Izvršni odbor!

Autor Dragan Šutvić

To ne znači da je saga gotova...

Izvor: MN PRESS

Fudbalska reprezentacija Srbije ne mijenja selektora. Za sada...

Na sjednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije (FSS), koja je trajala skoro četiri sata, govorilo se i o izvještaju koji je Ljubiša Tumbaković podneo na 120 strana, a za sada nije bilo izjašnjavanja o njegovoj smjeni, prenosi "Sport Klub".

O njegovoj smjeni spekulisalo se poslije poraza od Škotske koji je značio da se "orlovi" neće plasirati na Evropsko prvenstvo, ali poslije toga obezbijeđen je opstanak u diviziji "B" Lige nacija.

Srbija je remizirala sa Mađarskom, "petardirala" Rusiju (5:0) i ima znakova optimizma, ali...

Ne može da se kaže da je Tumbaković potpuno bezbjedan pošto je za 20. decembar zakazana Skupština FSS na kojoj će se razgovarati o kadrovskim pitanjima, a do tada je mnogo toga moguće. Između ostalog, spominje se i kandidatura Nemanje Vidića koga je podržao Nemanja Matić.

Podsjetimo, uz predsjednika Slavišu Kokezu, članovi Izvršnog odbora FSS su još i: Dragan Simović, Novica Tončev, Milan Karadžić, Nenad Bjeković, Miloš Miljanić, Marjan Rnić, Marko Pantelić, Branko Stojaković, Dragan Ilić, Janoš Žemberi, Dragomir Lazović, Dušan Mrakić, Saša Bajčetić i Bojan Pavićević, a većina je bila prisutna na današnjoj sjednici u Staroj Pazovi.

(MONDO/Sport Klub)