PROBLEM!

Mitar više nije prvi napadač Fulama? Prvo je sklonjen na klupu, a sada i ne igra...

Autor Nebojša Šatara

Trener kluba iz Londona objasnio u čemu je problem.

Izvor: MN PRESS

Srpski napadač Aleksandar Mitrović nije u formi i to više nije nikakva tajna. Sezona u Premijer ligi nije počela onako kako se nadao, a na to se nadovezao i promašeni penal protiv Škotske zbog kog je Srbija propustila šansu da ode na Evropsko prvenstvo.

Čini se da je i dalje pod tim utiskom i da ga je zbog toga Skot Parket "sklonio" iz tima, pa tako Mitrović nije počeo meč za Fulam već tri meča.

To se dešava upravo posle obaveza sa reprezentacijom, pošto je Mitrović ulazio sa klupe na mečevima protiv Evertona (32 minuta) i Lester (3), dok je čitavu utakmicu protiv Mančester sitija (2:0) presedeo i nije bio u planovima menadžera.

"Nije povređen. Tako sam jednostavno video utakmicu i šta je bilo potrebno timu. Smatrao sam da tako imamo najbolju šansu da im napravimo problem", rekao je Parker.

Navijači su uznemireni jer je najbolji strelac Fulama iz prošle sezone odjednom postao rezerva, a da mu ne ide govori i statistika. Dao je samo dva gola - i to oba u porazu od Lidsa (4:3), dok se pamti i promašen penal protiv Šefild junajteda (1:1)

"Pričaće se puno o Aleksu, ali tek će imati veliku ulogu za nas ove sezone", dodao je trener Fulama.

(mondo.rs)