Među 160 golmana

Stojković još čeka pivo od Mesija: Flaša će oživeti uspomenu od pre 11 godina!

Autor Bojan Jakovljević

Čuvar mreže Partizana je jednom primio gol od Lionela Mesija.

Izvor: MN PRESS

Ponovo je Lionel Mesi našao način da ispiše istoriju. Postigao je 644 gola u istom timu, što je najviše u istoriji, a njegov podvig pratila je jedna sjajna marketinška akcija.

Kompanija ''Badvajzer'', koja proizovdi pivo čije je Mesi zaštitno lice, odlučila je da pokloni po flašu za svaki njegov postignut gol. I to golmanima koji su primili gol od Argentinca.

Na listi su i Srbi, Marko Dmitrović koji treba da dobije 11 flaša, Vladan Kujović i Vladimir Stojković kom sleduje jedna flaša unikatnog piva.

Za gol koji je Vladimir Stojković dobio od Mesija moramo da se vratimo u sezonu 2008/09 kada je iskusni čuvar mreže branio boje Hetafea. Pravio je čuda na golu, ali je jedan udarac Argentinca završio u mreži, za minimalnu pobedu Gvardiolinog tima.

''Poklon od Mesija još nije stigao. Čekam, ne znam gde će stići, verovatno u klub. Čuvaću Mesijevo pivo'', uz osmeh je Stojković rekao ''Žurnalu''.

Vladimir Stojković je u grupi golmana kojima Badvajzer još nije poslao ''nagradu'' za učešće u Mesijevom rekordu. Ne sumnjamo da će stići, uskoro.