• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajić pred gostovanje Zvezde u Laktašima: Odgovoriti favoritu koliko možemo u ovom trenutku

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Derbi 12. kola regionalne ABA lige igraju Igokea i Crvena zvezda (nedjelja, 17 časova).

 Dragan Bajić pred gostovanje Zvezde u Laktašima: Odgovoriti favoritu koliko možemo u ovom trenutku Izvor: MM/© MN press, all rights reserved

Košarkaše Igokee u nedjelju od 17 časova očekuje derbi 12. kola regionalne ABA lige, u kojem će ugostiti beogradsku Crvenu zvezdu.

Tim Dragana Bajića u duel sa "crveno-bijelim" ulazi nakon dva iscrpljujuća meča protiv Hapoela, tako da vremena za odmor i pripremu narednog susreta nije bilo mnogo.

Sa novim trenerom Dejanom Raonjićem, Beograđani će u Laktašima pokušati da zabilježe 10. ovosezonski trijumf na Jadranu, dok će "igosi" pokati da pruže što veći otpor favorizovanom rivalu.

Možda će vas zanimati

"Očekuje nas u nizu još jedna teška utakmica sa jako kvalitetnim protivnikom kao što je Crvena zvezda. Dobro je poznato u kakvim se problemima nalazimo kada su u pitanju povrijeđeni igrači i koliko nam to otežava rotaciju igrača i sam ritam naše igre, što se moglo vidjeti u drugom poluvremenu protiv Hapoela. Pokušaćemo odgovoriti favoritu koliko možemo u ovom momentu. Vremena za pripremu nemamo jer smo se bazirali da se što bolje odmorimo za utakmicu", rekao je trener Igokee Dragan Bajić u najavi sutrašnjeg susreta.

Izvor: NEBOJSA PARAUSIC/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Darko Talić uvjeren je da će Zvezda u Laktaše doći sa nekom novom energijom, nakon povratka Radonjića na klupu, ali da Aleksandrovčani nisu bez šansi.

"Sigurno da nas u nedjelju očekuje jedna izuzetno teška utakmica. Ne treba previše trošiti riječi o tome kakav kvalitet posjeduje ekipa Zvezde. Kao što znamo kod njih je došlo do promjene trenera, gdje će oni sigurno pokušati da se pokažu u najboljem svjetlu i da podignu trenutnu formu. Mi ulazimo u utakmicu poslije dvije vrlo isrcpljujuće utakmice za nas u Ligi šampiona, gdje je najbitnije da se dobro odmorimo do nedjelje koliko god je to moguće i da se spremimo taktički za samu utakmicu. Igramo na domaćem terenu i imamo svoje šanse. Vjerujem u svoju ekipu, ne bojimo se nikoga i sigurno da ćemo dati sve od sebe da dobijemo utakmicu, bez obzira što je sa druge strane jedna evroligaška ekipa kao što je Crvena zvezda", zaključio je Talić.

Ritam teških utakmica za Igokeu biće nastavljen i početkom 2021. godine. Odmora u ABA ligi neće biti, pa će "igosi" već 3. januara na "vruće" gostovanje Mornaru, a zatim sedam dana kasnije i Megi.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC