Zbrka!

Bizarno! Promenio ime zbog omiljenog fudbalera, pa završio u zatvoru: Napravio je problem svom idolu jer ne voli Putina!

Autor Nebojša Šatara

Dok je Danijel Ager sedeo u Španiji, mediji su javili da je uhapšen. I to u Rusiji!

Izvor: Instagram/danielagger22/screenshot

Vest da je Danijel Ager uhapšen na protestima protiv Vladimira Vladimiroviča Putina u Rusiji je tačna.

U isto vreme, nekadašnji štoper Liverpula je u Španiji i apsolutno nema nikakav uvid u rusku politiku. Kako je to moguće?

Celu zbrku je napravio čovek koji se do 2009. godine zvao Dmitri Krendel. Ovaj momak iz Orenburga je 2009. godine promenio ime u - Danijel Ager! 

Navijaču Liverpula iz Rusije je Ager bio omiljeni fudbaler, pa je rešio da mu oda počast tako što će uzeti njegovo ime. A problem je nastao kada je nekadašnji Dmitri uhapšen na protestima. 

"Nastala je zbrka ovde. Nikad nisam rekao :"Samo je jedan Danijel Ager." I sada to znamo zasigurno. Danijel Ager pomenut u vezi incidenata u Moskvi nisam ja", napisao je na tviteru nekadašnji štoper Liverpula. 

Ruski mediji su javili da je čovek koji se sada zove Danijel Ager policiji rekao da je nekadašnji fudbaler "redsa", ali da je "njegov ruski bio previše dobar", te da je "izgledao kao beskućnik", te mu snage reda nisu poverovale. 

(mondo.rs)