Propao!

Zbog nutele se ugojio 14 kilograma: Bio je najluđa glava svetskog fudbala, karijeru mu uništili prostitutke i slatkiši!

Autor Bojan Jakovljević

Neverovatna priča čoveka koji je bio najveći talenat italijanskog fudbala.

Izvor: Profimedia

Sa Fabijom Kapelom se sukobio u Romi, pobegao je u Real Madrid, a Kapelo je stigao i tamo. Nije Antonio Kasano imao sreće, mada je za njegovu nedovoljno uspešnu kariejru više kriva luda glava.

Problematični Italijan je otkrio da iza svega stoje slatkiši, odnosno čak 14 kilograma koje je ''nabacio'' tokom sedam meseci u Realu.

Impresivno, dva kilograma mesečno, za čoveka koji je igrao u jednom od najvećih svetskih klubova i konstantno bio pod kontrolom šta i koliko jede. Zapravo, jeo je krišom.

Nekada jedna od najluđih glava svetskog fudbala ovih danase priseća zanimljive, ali nedovoljno uspešne kariejre. Dok mnogi misle da su mu došle glave ''lake'' žene, Kasano otkriva drugačiju priču. Mogao je mnogo više, da nije bilo nutele...

''Kada sam došao u Real Madrid izgubio sam 12 kilograma. Bio sam strašno motivisan, želeo sam da se dokažem u najvećem klubu na svetu. Hteo sam da se pokažem jer sam oteran iz Rome. Problem je nastao jer je jedan od klupskih sponzora bila 'Nutela', koja je svakom igraču poklanjala pet kilograma namaza mesečno'', ispričao je Italijan.

Tako je njegova ideja o dijeti i vitkoj liniji pala u vodu!

''Kada je došao Kapelo, postigao sam dva gola na dva meča. Mislio sam da sam gospodar sveta. Onda me je on izveo u prvom poluvremenu protiv Liona, pa smo se posvađali. Izbacio me je iz tima. Psihički sam potpuno potonuo. Jeo sam nutelu kašikom, direktno iz tegle i nije me bilo briga. Za sedam meseci sam se ugojio 14 kilograma'', dodao je bivši napadač.

Tokom boravka u Madridu koji je potrajao samo godinu dana, Antonio Kasano je bio poznat i po naručivanju prostitutki u hotelsku sobu, što se nikako nije svidelo klubu koji ga je plaćao. Između ostalih i zbog toga je već nakon godinu dana vraćen u Italiju.

Pre Real Madrida je igrao za Bari i Romu, a nakon epizode u Španiji je nosio dres Sampdorije, Milana, Intera, Parme, ponovo Sampdorije i na kraju Verone.