Odsustvo

Povrijedio se u Beogradu i napravio problem za Milan: Moraju protiv Intera bez ključnog igrača!

Autor Dragan Šutvić

Katastrofalne vijesti za Stefana Piolija.

Izvor: MN PRESS

Nekadašnji fudbaler Arsenala, koji je kasnije karijeru gradio u Francuskoj i Italiji, jedan je od omiljenih igrača Stefana Piolija u trenutnom timu Milana. Radovao ga je njegov oporavak od povrede, dozirao mu je minutažu na posljednjim mečevima, ali je dobio katastrofalne vesti nakon utakmice u Ligi Evrope!

Ismael Benaser (23) zbog povrede koju je dobio sinoć u Beogradu neće moći da igra protiv Intera! Iako bi Pioli volio da mu nekadašnji igrač Empolija ''drži'' vezni red, to neće biti moguće.

Reprezentativac Alžira je već u 39. minutu morao da napusti teren, a umjesto njega je ušao Sandro Tonali, velika nada italijanskog fudbala. O tome koliki je ovo gubitak za Milan govorio je i trener tog tima.

''Najgora stvar sa utakmice je što smo izgubili Benasera'', rekao je Pioli o čovjeku koji se tek vratio iz povrede.

Ismael Benaser je dugo bio odsutan, a zatim se konačno oporavio prethodne nedjelje. On je igrao na meču protiv Specije, kada je Milan poražen (2:0), a susret u Beogradu je trebalo da mu bude generalna proba. Protiv Crvene zvezde Pioli je očekivao da ga vidi u punoj snazi, kako bi dobio potvrdu da može da igra protiv Intera.

Defanzivni vezni igrač je ove sezone već propustio 14 mečeva zbog raznih povreda i njegov izostanak će biti veliki hendikep u gradskom derbiju. Moraće Pioli nešto da kombinuje na sredini terena.

Derbi između Milana i Intera igra se u nedjelju od 15 časova.

(MONDO)