ONI NISU ODUŠEVLJENI

Zvezdi i Partizanu ne služi na čast onakva igra: Svi pričaju o haosu u derbiju, a legende kritikuju loš fudbal!

Autor Nebojša Šatara

"O igri ne bih ovom prilikom...".

Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je osvojila Kup Srbije posle dramatične penal-serije u kojoj je Milan Borjan bio heroj i sa dva odbranjena penala doneo je pobedu od 4:3, međutim u satima posle utakmice najmanje se pričalo o fudbalskoj predstavi.

Glavni fokus bio je na potezu Marka Gobeljića koji je skinuo gaće ispred Vladimira Stojkovića, a mnogo manje pričalo se o igri dva tima koji su 120 minuta igrali bez golova.

Zbog toga su i usledile kritike fudbalskih stručnjaka koji su sedeli u loži "Marakane".

"Završilo se pošteno penalima. Slabih 120 minuta. Videlo se da je kraj sezone da su igrači potrošeni. Borjan je uradio svoje i Partizan može da žali jer su penali uvek lutrija", rekao je Dragomir Okuka za "Sportski žurnal" i potom dodao:

"Ne služi na čast ekipama takva igra. Nisu zaslužili da pobede u regularnom toku, već sa bele tačke. Očito da je Zvezda ovoga puta imala sreće, što je odlučilo".

Kratak u svom izlaganju bio je i Zoran Filipović, legendarni igrač i trener Crvene zvezde.

"Najvažnija je dupla kruna. Čestitke Dejanu Stankoviću i igračima. O igri ne bih ovom prilikom...", poručio je bivši napadač koga nije ubedila igra Crvene zvezde i Partizana, iako je bilo šansi na meču.

Ni legenda crno-belih Ivan Ćurković nije uživao u fudbalskoj predstavi.

"Nije bilo kvaliteta, ali je meč bio zanimljiv, jer je dugo trajao. Nažalost, Partizan je izgubio, neko je morao da bude poražen",dodao je Ćurković koji je igračima delio medalje.

Pogledajte haos sa kraja utakmice kada je Gobeljić skinuo gaće!

Kao i fotografije slavlja!

(MONDO/Sportski žurnal)