• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prvi se javio Stankoviću, pa zakuvao sa Stojkovićem: Ponijele me emocije, bio sam siguran da ću ga dati! (VIDEO)

Autor Nebojša Marković

Crveno-bijeli presrećni zbog uspjeha na koji je klub čekao skoro jednu i po deceniju.

 zvezda-partizan-finale-kupa-penali-krstovic-stojkovic-pankov-nikolic-izjave-dupla-kruna Izvor: MNPRESS

Crvena zvezda je poslije 14 godina uspjela da ostvari ono što joj je stalno izmicalo - "dupla kruna". Šampion Srbije je poslije odbrane trofeja u domaćem prvenstvu konačno uspio i da podigne trofej Kupa Srbije.

Možda će vas zanimati

Zvezda je u finalu savladala Partizan poslije boljeg izvođenja penala (0:0, 4:3) i tako objedinila dva trofeja u gotovo perfektnoj sezoni.

Poslije meča, fudbaleri Zvezde nisu mogli da sakriju oduševljenje postignutim uspjehom, a jedan od onih koji je privukao dosta pažnje jeste Nikola Krstović.

Napadač Zvezde je bio u centru pažnje zbog čarki sa golmanom Partizana Vladimirom Stojkovićem, nakon što ga je savladao udarcem sa "bijele tačke".

"Prvi sam se javio treneru Stankoviću za izvođenje penala jer sam bio siguran u sebe, i u to da ću ga dati. Malo su me ponijele emocije, pa sam zato tako odreagovao. Ovaj pogodak posvećujem mojoj porodici koja me je uvijek podržavala, u lijepim i teškim trenucima. Mom ocu, majci i sestri, koje volim najviše na svijetu", rekao je Krstović poslije meča.

Radovan Pankov je i ovoga puta bio bitan u trijumfu Zvezde poslije izvođenja jedanaesteraca, a nakon utakmice je blistao od sreće.

"Prvo produžeci, pa zatim penali, zaista smo se istrošili fizički, a i emotivno. Ne znam da li imam više snage u organizmu, teška i zahtjevna utakmica. U posljednje vrijeme su takve utakmice sa našim vječitim rivalom. Na sreću imamo armiju naših navijača i uz njihovu pomoć, kao i veliko zalaganje i maksimalnu borbu, uspjeli smo i uzeli duplu krunu poslije dugo vremena i veoma mi je drago zbog toga. Ne mogu riječima da opišem koliko sam ponosan na ovaj uspjeh. Bio sam dijete kada smo posljednji put osvojili dva trofeja. To je bilo jako davno, imao sam 12 godina i sjećam se svega, slavlja i igrača koji su tada nastupali za naš klub. Sada sam zaista preponosan na sve, saigrače, štručni štab i naravno navijače", rekao je Pankov.

I Veljko Nikolić je poslije pobjede nad Partizanom bio pun utisaka.

"Konačno smo osvojili duplu krunu, dali smo sve od sebe da bi došli do ovoga. Pet godina sam u klubu i ovo je stvarno veliki uspjeh za sve nas. Ponosan sam na ove momke koji su se borilii do posljednjih atoma snage i prolili što bi se reko krv i znoj. Penali su stvarno rulet, ali ako si siguran u sebe, trebaš samo da odabereš stranu i da šutneš i to je to", istakao je Nikolić, prije nego što je iznio očekivanja za narednu sezonu.

"Zvezdaška javnost je navikla od nas da svake godine ponavljamo uspjehe, čak i da ih nadmašimo sljedeće godine. Nadam se da ćemo naredne sezone ponoviti uspjeh iz nacionalnog šampionata i Kupa Srbije, i da ćemo igrati Ligu šampiona", zaključio je Nikolić.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC