ZAPAMTITE IME

Teslićanin u dresu Zvezde je čudo od djeteta, a tek mu je 17: Na jednom meču dao OSAM golova, sada juri trofej!

Autor Bojan Jakovljević

Momak iz Teslića obećava.

Izvor: YouTube/FK Crvena zvezda screenshot

Crvena zvezda i Dinamo Zagreb boriće se za trofej Kupa Prijateljstva na Zlatiboru pošto su omladinci ovih klubova potvrdili dominaciju i u polufinalu.

Zagrepčani su su se malo namučili protiv Spartaka iz Subotice (1:0), dok je mladi tim Zvezde razbio Željezničar iz Sarajeva. Izabranici trenera Marka Neđića bili su surovi i slavili su čak 7:0, najavivši tako sutrašnje finale.

Zvezda je maestralna na ovogodišnjem Kupu Prijateljstva i ima gol razliku 17:0, a ponovo je u centru pažnje bio Aleksandar Kahvić.

Golgeter iz Teslića, rođen 2004. godine, koji je već ranije privukao pažnju na sebe, briljira na Kupu Prijateljstva i postao je apsolutni rekorder turnira.

Na meču protiv Željezničara postigao je dva gola, ukupno osam u dosadašnjem dijelu turnira!

Momak koji je jesenas nosio dres kadetskog tima "filijale" Grafičara je već na prvoj utakmici pokazao da je majstor pošto je u susretu protiv Mačve (11:0) postigao čak osam golova. Do polusezone je postigao 23, a onda je prebačen u omladince Zvezde.

Očigledno je da ako Kahvić nastavi ovako da trese mreže da neće dugo biti potrebno prije nego što debituje i za prvi tim Crvene zvezde.