• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda hoće novi stadion! Terzić otkrio detalje: Crveno-bijeli grade u Surčinu, kupuju zemlju kraj aerodorma!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Generalni direktor crveno-bijelih otkrio šta je budućnost kluba.

 fk crvena zvezda gradi novi stadion Izvor: MN PRESS

Ogroman stadion, šest pomoćnih terena, klupske zgrade... A u centru grada! Crvena zvezda razmišlja o selidbi u Surčin, otkrio je u intervjuu Zvezdan Terzić, generalni direktor kluba, koji je siguran u šampionsku titulu naredne sezone.

Operativac aktuelnog osvajača duple krune izjavio je kako su pregovori za kupovinu zemljišta pri kraju, a da će Crvena zvezda u blizini aerodroma dobiti novi trening centar!

Možda će vas zanimati

Kao svoju najveću želju u narednom periodu, Terzić ambiciozno ističe gradnju novog stadiona. Na istom mjestu, ali potpuno drugačije!

''Ideja mi je da napravimo novi stadion! Na istom mjestu, ali sa poslovno-komercijalnim sadržajima, od bismo rente imali finansijsku stabilnost. Mi smo ovdje vlasnici 16,5 hektara zemlje, o tome se priča kao o nekom kapitalu, ali zapravo ne dobijamo ništa. Imamo samo rashode od 250.000 evra, koliko godišnje plaćamo porez na imovinu gradu Beogradu'', rekao je generalni direktor Crvene zvezde.

Današnjem stadionu nedostaje drugačiji sadržaji, stambeni i poslovni prostor, a prevelika je gužva sa pratećim objektima, poput terena na kojima igraju mlađe kategorije.

''Stadion je napravljen daleke 1963. godine, izgrađen je van svake pameti i sa sve četiri tribine naslonjen je na zemlju. Nemamo ni jedan jedini kvadratni metar stambenog ili poslovnog prostora. Na najskupljoj lokaciji u Beogradu! Ljudi iz svijeta kada dođu čude se na kakvoj mi lokaciji imamo šest pomoćnih terena'', objasnio je Terzić i dodao:

''Istina, imao je takvu situaciju i Real Madrid oko stadiona Santijago Bernabeu. Ali, sve su izmjestili i napravili trening kamp. Uradiće to i Crvena zvezda, blizu smo dogovora za kupovinu 20 hektara zemlje blizu beogradskog aerodroma. Tamo ćemo praviti trening kamp i kompletno se preseliti. To je budućnost Crvene zvezde!''

Podsjećamo, prethodnih godina postojala je ideja da crveno-bijeli kupe Kovilovo, nekadašnju bazu fudbalske reprezentacije, ali se od tog plana odustalo.

(MONDO/Ekspres)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC