• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda dala rok Milunoviću - ako ne potpiše, vraća Banjalučanina!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Iako još nema rješenja, crveno-bijeli će kompletirati štopersku poziciju u narednim danima!

 srdjan-babic-nemanja-milunovic-crvena-zvezda-transferi-stoperi-resenje Izvor: MN PRESS

Igrao je Nemanja Milunović vjerovatno sezonu života u takmičarskoj godini iza nas. Komandovao je odbranom Zvezde, a prelazak na sistem sa trojicom pozadi je dodatno istakao njegove kvalitete. 

Možda će vas zanimati

Kada se igra u Evropi Milunovićev sjajan pas dolazi do izražaja, a igra glavom je odavno njegovo veliko oružje. Ali upravo su te odlične igre napravile i problem! 

Stameni štoper nikako nije uspio da usaglasi svoje finansijske zahtjeve sa onim što mu nudi klub i još uvijek nije potpisao novi ugovor. Još na kraju polusezone je bilo razgovora, ali oni nisu urodili plodom. Kada se završila sezona oni su se nastavili, ali još nema dogovora. 

Crveno-bijeli su ipak blizu rješenja, a sve će biti poznato 10. juna. Do tada je klub dao rok Milunoviću da se izjasni o ponudi koju je dobio, a ako je ne prihvati postoji već spremna zamjena. I to u redovima crveno-bijelih. 

Nekadašji "zlatni orlić" Srđan Babić je proveo sezonu na pozajmici u portugalskom Famalikau, a taj klub ima opciju da ga otkupi za 1.100.000 evra. Za sada se nisu odlučili da to učine, iako je defanzivac iz Banjaluke bio standardan prošle sezone.

On je još uvijek mlad, ima 25 godina, a u Crvenoj zvezdi je od 2017. godine do sada odigrao 79 mečeva i postigao sedam golova. Imao je neke sjajne partije, ali nije uspijevao da se ustali. Prvo su prednost imali Damijan Le Talek i Vujadin Savić, a onda Nemanja Milunović i Miloš Degenek. 

Sada bi mogao da se vrati i da pokuca na vrata prvog tima, pošto u klubu vjeruju da je idealan parnjak novom pojačanju Aleksandru Dragoviću u srcu odbrane.

Vidjećemo šta će biti, nije još puno vremena ostalo. 

(MONDO, Sportski žurnal)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC