• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda digla ruke od Falćinelija - kupuje novog napadača: Prijović traži previše, sada je Šiljo glavni kandidat!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Novi detalji o "bombama" Zvezde za ovaj prelazni rok.

 crvena zvezde ne želi dijega falćinelija Izvor: MNPRESS

Crvena zvezda sprema ambiciozan projekat ovog leta i planira da napravi drim-tim, a u njemu izgleda neće biti mesta za italijanskog napadača Dijega Falćinelija.

MONDO je ranije pisao da Falćineli traži veliki novac, odnosno 800 hiljada evra po sezoni, pa je zbog toga Zvezda odlučila da odustane od njegovog angažovanja. "Žurnal" piše da ta odluka nije javno još saopštena, ali da je već praktično doneta i rukovodstvo neće uložiti milion evra u njegov transfer, niti mu dati novac za platu koji je tražio.

Možda će vas zanimati

To znači da su se na "Marakani" okrenuli drugim rešenjima, a zbog problema sa brojem stranaca - iskristalisala su se dva domaća imena.

Od ranije se spominjao Aleksandar Prijović, koji raskida ugovor sa Al-Itihadom i traži mnogo novca, dok je sada u prvi plan izbio Aleksandar Pešić. Popularni "Šiljo" bio je najbolji strelac Zvezde u sezoni 2017/18 i trenutno je u pregovorima o povratku.

Slobodan je u izboru nove sredine posle isteka ugovora sa Makabijem, a prošle sezone postigao je ukupno 11 golova i potom pobegao iz Izraela posle haosa u zemlji.

Biće izbor Zvezde ukoliko razgovori sa Prijovićem ne krenu u pravom smeru. Zvezda bi želela da što pre reši status napadača i da ima spreman tim za kvalifikacije za Ligu šampiona, a čini se da će i njegovi finansijski zahtevi biti ipak prevelik zalogaj za crveno-bele.

Pitanje je da li bi Zvezda razmišljala o Prijoviću i Pešiću da je Falćineli hteo da "spusti zahteve", pa će Italijan koji se fantastično uklopio u sistem Stankovića i dao 13 golova - opet u Italiju.

Što se tiče ostalih napadača Zvezde - Pavkov ostaje, dok je Krstović na raskrsnici i mogao bi u novog superligaša Kolubaru na pozajmicu, a ostaje da se vidi da li će se uspešno završiti i pregovori sa igračima koje crveno-beli takođe žele ovog leta.

Navodno postoje komplikacije oko Aleksandra Kolarova, koji je razgovarao sa Terzićem pre nekoliko dana, dok je trenutno bliži potpisu Nenad Krstičić.

(MONDO/Sportski žurnal)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC