• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak začepio usta svima - progovorio o Osaki i šok povlačenju: Pakovali mu lažne izjave, a on šmekerski odgovorio!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dobro zna Novak kroz šta prolazi...

 novak đoković naomi osaka depresija anksioznost Izvor: Profimedia

Naomi Osaka povukla se sa Rolan Garosa nakon što je grend slem turnir obavestio da će je kažnjavati ako se ne bude pojavljivala na konferencijama za medije, što bi za posledicu moglo da ima i izbacivanje sa turnira.

Japanska teniserka koja se bori sa depresijom i anksioznošću se posle prve kazne povukla sa grend slema u Parizu, objasnila je svoje razloge, a to je izazvalo brojne reakcije.

Možda će vas zanimati

Reagovale su i NBA zvezde, kao i mnogi teniseri, a bilo je sasvim logično da će pitanje stići i do Novaka Đokovića. Srpski teniser je pobedio Tenisa Sandgrena u prvom kolu Rolan Garosa (3:0), a onda ga je na kraju konferencije za medije dočekalo pitanje o Osaki.

I pre nego što se oglasio, brojni mediji "razvlačili" su Đokovića i čekali njegove reči o japanskoj teniserki, ali im je "začepio usta" kulturnim odgovorom.

"Grend slemovi se štite i štite svoj biznis. Pratiće uvek pravila, postaraće se da to uradiš ili ćeš platiti kaznu. Ne čudi me njihova reakcija. Navikli smo mi na ovu atmosferu i na to da radimo intervjue posle svakog meča, to je deo sporta, mediji su važni bez ikakve sumnje, to nam donosi platformu da razgovaramo sa navijačima na tradicionalni način... To je bio i jedini način, sada svi imamo svoje društvene mreže i tako komuniciramo sa njima", počeo je Novak Đoković svoju odbranu Naomi Osake i pružio joj punu podršku.

"Naomi je mlada i mogu da je dobro razumem i saosećam sa njom jer sam i ja mnogo puta u karijeri izvlačio deblji kraj sa medijima i znam kakav je osećaj".

Kiselo se osmehnuo Đoković pogledavši ka medijima, pa nastavio da hrabri Osaku.

"Podržavam je i mislim da je bila jako hrabra, žao mi je što prolazi kroz teško stanje, tako sam čuo, želim joj sve najbolje i nadam se da će se oporaviti. Ona je jako važna za naš sport i potrebna nam je nazad, ovo je bilo jako hrabro i ona najbolje zna kako se oseća", rekao je srpski teniser i poslao joj poruku za kraj:

"Ako je potrebno vreme da napuni baterije, onda to i treba da uradi, podržavam je i nadam se da će se vratiti jača".

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC