• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković startuje oko 21 čas: Meč, pa na spavanje - Novak večeras pod reflektorima!

Autor Dušan Ninković

Prvo kolo turnira donosi zanimljivog i ne baš teškog protivnika.

 novak-djokovic-rolan-garos-prvi-mec-kad-igra-tenis-sandgren Izvor: MN PRESS

Najbolji teniser sveta počinje pohod na 19. grend slem titulu! Novak Đoković je osvojio Beograd u drugom pokušaju, a spreman je da napadne titulu i na Rolan Garosu, gde će mu najveći rival biti ''kralj šljake'' - Rafael Nadal!

Možda će vas zanimati

Za prvo kolo i meč protiv Amerikanca Tenisa Sandgrena (29) Đoković je dobio neobičan, ali kod publike vrlo popularan termin.

Đoković i Sandgren, koji nije bio oduševljen žrebom, igraće od 21 čas, pod svetlima reflektora u Parizu i na oduševljenje navijača koji će u idealnom televizijskom terminu moći da gledaju najboljeg igrača sveta.

Jedina mana ovakvog plana moglo bi da bude trajanje meča... Ukoliko Amerikanac bude pružao jak otpor, meč bi mogao da traje i iza ponoći! Ali, nadamo se da će Novak Đoković brzo završiti posao!

Do sada mu je to uspevalo. Protiv Tenisa je igrao tri puta, a američkom teniseru prepustio je samo jedan set. Bilo je to na US openu, a Rolan Garos je treći grend slem turnir na kom se sastaju.

Jedini na kom nisu igrali omiljen je obojici tenisera. Novak godinama dominira Australijom, a Sandgren je u Melburnu dva puta igrao četvrtfinale, što su mu najbolji rezultati sa velikih turnira. U Parizu uopšte nije tako dobar.

Trenutno 66. teniser sveta samo jednom je igrao drugo kolo grend slem turnira na šljaci, a nade da će ponoviti taj rezultat uništene su mu odmah posle žreba. Poručio je preko društvenih mreža da nije imao sreće, dok su ga njegovi navijači ubeđivali da je Pariz lep u proleće i da će imati mnogo vremena za šetnju po glavnom gradu Francuske.

Najbolji rezultat Tenisa Sandgrena na ATP listi je 41. mesto, ali je od tog plasmana prošlo dve i po godine. Sada deluje kao još lakši posao za Novaka.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC