• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda izabrala špica za Ligu šampiona: Prijović i Falćineli traže previše, dolazi Milojev golgeter!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Odlučeno je na "Marakani", sada još samo da se dogovore...

 aleksandar-pesic-napadac-zvezde-transfer-odustali-od-prijovic-falcineli Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je birala između trojice napadača i čini se da je izabrala!

Možda će vas zanimati

Novi predvodnik napada za narednu sezonu trebalo bi da bude Aleksandar Pešić. Odustalo se od angažovanja Dijega Falćinelija zbog obeštećenja i plate koju je tražio Italijan, još više novca trebalo je izdvojiti za Aleksandra Prijovića, a najpristupačniji je popularni "Šiljo".

Pešić se u ponedjeljak uveče sastao sa rukovodstvom Zvezde, dogovor nije još postignut, ali najvjerovatnije da hoće u narednim danima.

"Ne znam još precizno šta će se dogoditi, pregovori još traju. Obostrana želja za saradnjom postoji. Ko ne bi volio da igra u Zvezdi. Ipak, vidjećemo hoćemo li se dogovoriti", poručio je Aleksandar Pešić u kratkoj izjavi za "Informer".

Pešić je već igrao za Zvezdu i bio najbolji strijelac u sezoni 2017/18, a u dresu crveno-bijelih zabilježio je ukupno 29 golova i 21 asistenciju. Potom je otišao u Saudijsku Arabiju, malo lutao, ali je prošle godine igrao vrlo dobro za Makabi.

Sada mu je istekao ugovor i bez obeštećenja će promijeniti sredinu, ali će morati brzo da "prelomi" pošto Zvezda želi da na vrijeme napravi tim za Ligu šampiona.

"Pešić još nekoliko godina može da igra na vrhunskom nivou. Poslije Zvezde bio je u inostranstvu i zaradio je mnogo novca u Itihadu, Seulu i Makabiju. Voli Zvezdu, ali ne bi imao ništa protiv da ode sa porodicom još godinu-dvije negdje u inostranstvo. Može da pronađe klub u kojem bi bio pod manjim pritiskom, a da zaradi isti ili veći novac".

"Njemu je iz kluba rečeno da donese odluku brzo kako bi uprava znala da li da se okreće drugim rješenjima ili ne", poručio je izvor sa "Marakane".

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC