Fudbal

"To su gluposti!" Menadžer Gereta Bejla demantovao španske medije - Nema povlačenja nakon Evropskog prvenstva!

Autor Dragan Šutvić

"Kao što obično bude u Španiji, pisanja medija nisu baš pouzdana, pa me ni ovo ne iznenađuje", poručio je agent slavnog napadača.

Izvor: Profimedia

Španski mediji objavili su nedavno da bi Geret Bejl, velški internacionalac i član Reala na pozajmici u Totenhemu, poslije Evropskog prvenstva mogao da "okači kopačke o klin"...

"To su najobičnije gluposti", poručio je ovog popodneva njegov menadžer Džonatan Barnet!

Mediji na Pirinejima su, naime, prije nekoliko dana brujali da bi proslavljeni Velšanin mogao, nakon ljetnih obaveza sa reprezentacijom, raskinuti ugovor sa Madriđanima na svoju štetu, a koji traje do kraja juna 2022. godine, i da nema namjeru da u narednoj sezoni igra za tim iz Madrida.

Isti izvori navodili su se da bi se Bejl odrekao 50 posto zarade za raskid saradnje i potom posvetio svojoj drugoj strasti – golfu.

Od toga, ako je vjerovati Barnetu, apsolutno nema ništa.

"Takva pisanja su gluposti! Kao što obično bude u Španiji, pisanja medija nisu baš pouzdana, pa me ni ovo ne iznenađuje", poručio je agent slavnog napadača.

Inače, nakon što se završi EURO, Bejl će, kako god, morati da se, po isteku pozajmice u Totenhemu, vrati u tabor Reala, nad kojim je komandu nedavno preuzeo Karlo Anćeloti.

Italijanu je to drugi mandat u Madridu, a tokom prvog, koji je trajao dvije sezone, sarađivao je upravo sa Bejlom...

(MONDO)