Au...

Ludilo! Otkriveni detalji, Tadić u Milanu dobija bogatstvo: Daju mu 9.000.000€ po sezoni, Ajaks ovo ne može da odbije!

Autor Nebojša Šatara

Italijani su otrkili koliko Dušanu Tadiću nude novca za prelazak u Milan.

Izvor: Profimedia

Transfer sve realniji, a od brojke se vrti u glavi...

Kapitena reprezentacije Srbije Dušana Tadića već neko vrijeme mediji sele u Milan, priča o tom transferu je nedavno "podgrijana", a sada Italijani tvrde da znaju i svotu koju bi Srbin zaradio prelaskom.

Prva zvijezda i kapiten Ajaksa kako piše "Tutomerkato" mogao bi potpisivanjem ugovora sa Milanom da dobije godišnju platu od 9.000.000 evra bruto, po sezoni! Radi se o ponudi za trogodišnji ugovor, što je naročito važno kada se ima u vidu da Tadić ove godine slavi 33. rođendan.

Italijani pišu i da bi Ajaks od ovog transfera mogao lijepo da zaradi, čak 15.000.000 evra, pa ostaje da se vidi koliko će im biti teško da odole tako bogatoj ponudi za njihovog kapitena.

Ukoliko ta svota zaista bude u u pitanju to znači da će Tadić u Milanu zarađivati dvostruko više novca nego u Ajaksu. Srpskom fudbaleru ugovor sa holandskim klubom ističe 2023. godine, ali Italijani tvrde da su iz Milana riješeni da dovedu Tadića, o čemu svjedoči i pomenuta ponuda.

Iako je u Ajaksu izuzetno cijenjen i predvodnik je ekipe, možda je vrijeme da Srbin započne novu epizodu. U holandskom klubu Tadić je odigrao 149 utakmica, a postigao je nevjerovatnih 76 golova i čak 70 asistencija. 

(MONDO)