Lijep gest!

Srbina predstavili uz Bože pravde! Skinuo dron, nervirao Ronalda, pa prešao u Primeru - Mitrović je pojačanje Madriđana!

Autor Dušan Ninković

Iskusni defanzivac Stefan Mitrović od ovog ljeta igraće za Hetafe.

Izvor: MN Press/Twitter/GetafeCF/printscreen

Iskusni srpski defanzivac Stefan Mitrović (31) novo je pojačanje španskog prvoligaša Hetafea. A tamo, doček kakav se samo poželjeti može!

Štoper kog je Srbija zavoljela nakon što je skinuo zastavu ''Velike Albanije'' sa drona, a zatim i intervenisao kod ''gola'' Kristijana Ronalda, nakon nekoliko sezona u Francuskoj mijenja državu u kojoj živi, a dočekan je himnom! Hetafe ga je promovisao uz stihove Bože pravde.

Tim za koji sa mnogo uspjeha nastupa vezni fudbaler reprezentacije Srbije Nemanja Maksimović, odlučio je da defanzivca predstavi na društvenim mrežama uz prikladnu muzičku podlogu i sa kadrovima na stadionu, gdje se vidi dres na kom je ispisano njegovo prezime.

Već nekoliko dana pričalo se da će Mitrović pojačati baš tim iz predgrađa Madrida, što će biti njegovo drugo iskustvo u španskom fudbalu. Jednu polusezonu je proveo na pozajmici u Valjadolidu, za koji je odigrao 16 mečeva.

Poslušajte himnu na predstavljanju:

Tokom karijere, Stefan Mitrović je Slovačkoj, Belgiji, Portugalu, Španiji, Njemačkoj i Francuskoj, a jedini klub u Srbiji mu je gornjomilanovački Metalac. Mitrović je inače bio omladinac Crvene zvezde, ali nije stigao do njenog prvog tima.

Za reprezentaciju Srbije igra od 2014. godine i sakupio je 26 nastupa, a u posljednje vrijeme povremeno nosi i kapitensku traku, kao jedan od najiskusnijih igrača tima.

(MONDO)