Fudbal

Ne voli Rusiju, voli žene i da se slika bez brusa: Fudbalerka Barselone provocira na plaži, instagram se usijao! (FOTO)

Autor Bojan Jakovljević

Marija Pilar Leon voli da je u centru pažnje, a ovih dana itekako uspijeva da to i bude!

Izvor: Instagram/marialeonn16

Marija Pilar Leon igra fudbal za Barselonu, a ovih dana je na ljetovanju i to koristi da na instagram postavi slike na kojima pozira bez mnogo odjeće! 

Atraktivna reprezentativka Španije igra na pozicijama lijevog beka i štopera, a karijeru je preko Saragose gradila u Espanjolu i Atletiko Madridu, sve dok nije stigla u Barselonu 2017. godine. 

Ona je 2018. godine javno priznala da je lezbijka, a njeno okruženje je to zapravo znalo već godinama jer nije krila seksualno opredjeljenje. U istom intervjuu u kome je to javno objavila napala je odluku FIFA da se Svjetsko prvenstvo odigra u Rusiji. 

Njoj je zasmetalo što je država u kojoj su po njenom mišljenju proganjani homoseksualci dobila takvu čast. Zbog LGBT aktivizma predvodila je paradu ponosa u Madridu 2019. godine.

Osim fudbala voli motore, a tu ljubav joj je usadio otac koji je automehaničar, Takođe obožava da se tetovira i tijelo joj je prekriveno raznim slikama. Trenutno uči da tetovira i planira da postane tatu majstor kada završi fudbalsku karijeru.

Pogledajte kako Marija izgleda: