SERGEJ SVE PRATI

Srbin umjesto Srbina! Nije ni došao, a već ga tjeraju: Kupili talenta iz Superlige, pa bi da ga se riješe zbog Filipa!

Autor Bojan Jakovljević

Lacio je doveo jednog srpskog fudbalera, ali sad bi umjesto njega drugog. Sergej Milinković-Savić bi u svakom slučaju trebalo da ima sunarodnika pored sebe...

Izvor: MN PRESS

Dimitrije Kamenović je stigao ovog ljeta iz Čukaričkog u Lacio u transferu vrijednom 2.500.000 evra, ali tamo se neće dugo zadržati.

Mladi srpski internacionalac mogao bi istog ljeta kada je stigao i da napusti klub i time otvori mjesto dolasku drugog Srbina u redove rimskog kluba!

Ovo je vijest koju donosi "Gazeta delo Sport", koja tvrdi da se doskorašnji lijevi bek Čukaričkog nije nametnuo Mauriciju Sariju na pripremama u Njemačkoj.

Kamenovićev transfer u Lacio bio je dogovoren još u januaru ove godine, kada je trener bio Simone Inzagi, ali je od tada došlo do promjena u klubu. Inzagi je otišao u Inter, a naslijedio ga je Sari, koji ne želi da registruje Kamenovića za narednu sezonu.

Razlog za to je taj što je Sari procijenio da bi Kamenović mogao da bude tek treći u opticaju za mjesto lijevog beka, a pritom bi zauzimao i vrlo vrijedno mjesto igrača koji ne dolazi iz zemalja Evropske Unije.

U Laciju bi zato da Kamenovića pozajme nekom klubu, a na njegovo mjesto dovedu Filipa Kostića, reprezentativca Srbije i fudbalera Ajntrahta. Kostić bi odmah mogao da bude starter i želja je Sarija, ali nije izvodljivo da ostanu i on i Kamenović.

Zbog toga bi 20-godišnjak mogao da napusti Lacio vrlo brzo nakon što je i stigao u klub...