PRVI UTISCI

"Moglo je i gore, ali i ovo je jaka grupa!" Stanković poslije žrijeba: Nije možda atraktivno, ali igraju sjajan fudbal

Autor Dragan Šutvić

Crvena zvezda je imala sreće na žrijebu, ali Dejan Stanković ne želi da dođe do opuštanja.

Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je na žrijebu Lige Evrope dobila rivale po mjeri.

U pitanju su portugalska Braga, bugarski Ludogorec i danski Mitjilend, o kojima ste već mogli da čitate na MONDU, a čini se da je i trener Dejan Stanković zadovoljan protivnicima tokom jeseni.

"Da je moglo gore - moglo je, međutim, dobili smo veoma jaku i kvalitetnu grupu", kazao je Dejan Stanković u izjavi za zvanični sajt kluba odmah poslije žrijeba u Istanbulu.

"Protivnici nisu možda toliko atraktivni, ali riječ je o odličnim ekipama koje igraju sjajan fudbal, kako u prvenstvima, tako i na evropskoj sceni. Braga se odavno pozicionirala u Evropi, Midtjiland ima prepoznatljivu školu i sjajnu sezonu u Danskoj iza sebe, a sa Ludogorecom koji suvereno dominira u Bugarskoj, smo već igrali i svi znaju koliko je bilo teško. Međutim, daćemo sve od sebe da ispoštujemo i nas i navijače", poručio je trener Zvezde.

Podsjetimo, prvoplasirani i drugoplasirani nastavljaju takmičenje u nokaut fazi Lige Evrope, a treći u grupi ide u šesnaestinu finala Konfrencijske lige u kojoj je danas Partizan saznao rivale.