BURAN FINIŠ

Srbin od junaka postao tragičar: Atletiko do preokreta u nadoknadi, Luis Suarez je ponovo junak! (VIDEO)

Autor Nebojša Šatara

Postigao je dva pogotka i režirao preokret!

Izvor: Profimedia

Počelo je tako sjajno po Hetafe i njihov srpski tandem Nemanja Maksimović - Stefan Mitrović, a završilo se tako tužno. Ekipa Atletiko Madrida uspela je da stigne do preokreta u predgrađu španske prestonice i tako pokaže Real Madridu da i te kako žele da odbrane titulu prvaka.

HETAFE - ATLETIKO MADRID 1:2 (1:0)
/Mitrović 45+1 - Suarez 78, 90/

Nije dobro krenulo po branioca trofeja. Atletiko je u finišu prvog poluvremena primio gol i to zahvaljujući dvojici reprezentativaca Srbije.

Posije jedne traljave reakcije Jana Oblaka, lopta je stigla na desnu stranu terena. Tamo je bio Nemanja Maksimović, a njegov centaršut u napadu pronalazi štopera Stefana Mitrovića, koji se našao pred golom Atletika kao da je napadač, i sjajnim udarcem glavom uspio da matira Oblaka za 1:0 i veliko slavlje na tribinama.

Ipak, u nastavku je viđen potpuni preokret u režiji junaka Luisa Suareza. Zapravo, sve je nagovestio nesmotreni faul Karlesa Alenje.

Bivši igrač Barselone je u 74. minutu dobio direktan crveni karton, pa je Atletiko sa igračem više igrao u poslednjih 15 minuta. I stigao do preokreta. Samo četiri minuta nakon isključenja Alenje, Suarez je na asistenciju Ermosa izjednačio na 1:1.

A onda u 90. minutu, jedna visoka lopta ubačena sa desne strane prebacila je Stefana Mitrovića, iza kojeg se na pravom mjestu našao Suarez i matirao golmana Hetafea za 2:1 i važan trijumf Atletika.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Sada su "jorgandžije" ponovo na čelu Primere, doduše sa utakmicom više od Reala...

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

(mondo)