Novčaniceeee...

Igrao za Real i finale Mundijala, sad zarađuje milione: Mjesecima se nije pojavljivao, a ima unosan biznis!

Autor Dušan Ninković

Nekadašnji defanzivac morao je da završi karijeru zbog čestih povreda, ali je pronašao unosan hobi.

Izvor: Instagram/ezequielgaray24/printscreen

Zbog pokidanih ligamenata je Ezekijel Garaj (34) zatražio od Valensije da ga otpusti u februaru 2020. godine, kako bi mogli da dovedu nekog drugog igrača na njegovo mjesto. Od tada se nije vraćao na teren, a mnogi su se pitali šta se dešava sa njegovim životom i kakvi su mu dalji planovi.

Nekadašnji reprezentativac Argentine koji je igrao finale Mundijala 2014. godine pokrenuo je u prethodnih godinu i po dana biznis koji nema nikakve veze sa fudbalom i koji mu je već na početku donio nekoliko miliona evra!

Defanzivac koji je u karijeri nosio dres Njuelsa, Rasinga, Reala, Benfike, Zenita i Valensije ostao je da živi u gradu u kom je završio karijeru. U okolini Valensije sada se bavi izgradnjom stanova, a njegovi luksuzni stanovi u kompleksu ''Gargor'' imaju odličnu cijenu.

Iako je tek na početku biznisa sa nekretninama i ima u planu da gradi i prodaje mnogo više, već je zaradio preko 7,5 miliona evra! Prodao je 15 stanova čija cijena nije ispod pola miliona, pa se i nakon igračke karijere koja je bila uspješna na njegov bankovni račun sliva ogromna količina novca.

O njegovom poslovnom poduhvatu odmah se oglasila i atraktivna supruga, Tamara Goro. Ona je u centru pažnje bila kada se gola fotografisala na snijegu, ali i kada je pričala da ne može svaki dan da ima seks sa svojim mužem, iako je i dalje privlači.

''Još jednom ti čestitam na projektu. Znam da si dugo radio i sanjao o ovome. Zaslužio si uspjeh svojim radom i trudom kroz cijeli život. Ponosni smo i volimo te'', napisala je ispod suprugove fotografije.

Pogledajte kako izgleda Tamara:

Tagovi