• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igrao za Real i finale Mundijala, sad zarađuje milione: Mjesecima se nije pojavljivao, a ima unosan biznis!

Autor Dušan Ninković

Nekadašnji defanzivac morao je da završi karijeru zbog čestih povreda, ali je pronašao unosan hobi.

 ezekiel garaj igrao za real sada zarađuje milione gradnjom stanova Izvor: Instagram/ezequielgaray24/printscreen

Zbog pokidanih ligamenata je Ezekijel Garaj (34) zatražio od Valensije da ga otpusti u februaru 2020. godine, kako bi mogli da dovedu nekog drugog igrača na njegovo mjesto. Od tada se nije vraćao na teren, a mnogi su se pitali šta se dešava sa njegovim životom i kakvi su mu dalji planovi.

Nekadašnji reprezentativac Argentine koji je igrao finale Mundijala 2014. godine pokrenuo je u prethodnih godinu i po dana biznis koji nema nikakve veze sa fudbalom i koji mu je već na početku donio nekoliko miliona evra!

Defanzivac koji je u karijeri nosio dres Njuelsa, Rasinga, Reala, Benfike, Zenita i Valensije ostao je da živi u gradu u kom je završio karijeru. U okolini Valensije sada se bavi izgradnjom stanova, a njegovi luksuzni stanovi u kompleksu ''Gargor'' imaju odličnu cijenu.

Iako je tek na početku biznisa sa nekretninama i ima u planu da gradi i prodaje mnogo više, već je zaradio preko 7,5 miliona evra! Prodao je 15 stanova čija cijena nije ispod pola miliona, pa se i nakon igračke karijere koja je bila uspješna na njegov bankovni račun sliva ogromna količina novca.

O njegovom poslovnom poduhvatu odmah se oglasila i atraktivna supruga, Tamara Goro. Ona je u centru pažnje bila kada se gola fotografisala na snijegu, ali i kada je pričala da ne može svaki dan da ima seks sa svojim mužem, iako je i dalje privlači.

''Još jednom ti čestitam na projektu. Znam da si dugo radio i sanjao o ovome. Zaslužio si uspjeh svojim radom i trudom kroz cijeli život. Ponosni smo i volimo te'', napisala je ispod suprugove fotografije.

Pogledajte kako izgleda Tamara:

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC