NESTVARNO

Golčinom srušio Real, a svi pričaju o njegovoj tetovaži: Luda priča o heroju Šerifa - Ima dokaz da je ovo sanjao! (FOTO)

Autor Dragan Šutvić

Ko kaže da se snovi ne ostvaruju? Sebastijen Til sigurno ne!

Izvor: Streamja.com/Printscreen

Neverovatna noć Lige šampiona! Šerif iz Tiraspolja je savladao Real Madrid usred španske prestonice i tako ponovo šokirao fudbalsku Evropu.

Čudili su se svi kada su izbacili Crvenu zvezdu i Dinamo Zagreb iz kvalifikacija, a onda su poslije pobjede nad Šahtjorom, "tukli" i slavni Real. A poslije meča mnogi pričaju o tetovaži junaka utakmice.

Poveo je Šerif u 25. minutu preko Jasurbeka Jakšiboeva, Karim Benzema je iz penala izjednačio u 65. minutu, ali samo par minuta prije kraja susreta, sjajan pogodak Sebastijena Tila je donio jednu od najvećih senzacija Lige šampiona u 21. vijeku.

Ali do sada je bilo nepoznato da je Til dugo maštao o igranju u Ligi šampiona. Ovaj Luksemburžanin na listu svoje lijeve noge ima istetoviranog samog sebe, sa brojem 31 na leđima, i trofej Lige šampiona oslikan u oblacima, sanjajući da će igrati u tom takmičenju.

Da sve bude nevjerovatnije, do ove sezone, Til nikada nije igrao ni u kvalifikacijama za najjače evropsko takmičenje, a onda je ne samo uspio da se u njega plasira, već i da fenomenalnim pogotkom obori na pleća 13-strukog šampiona Evrope, Real Madrid.

Snovi se stvarno ostvaruju...