Fudbal

Orlovi, pobijedite ih! Piksi i ekipa otišli u Portugal - Vučić ih podržao pred let za Lisabon (FOTO/VIDEO)

Autori Bojan Jakovljević Haris Krhalić

I predsjednik Srbije poželio je sreću fudbalskoj reprezentaciji uoči puta za Lisabon. "U dogovoru sa vladom, obezbijedili smo dodatne premije od milion evra za uspjeh", rekao je fudbalerima.

Izvor: MONDO

Letom u popodnevnim satima sa beogradskog aerodroma, reprezentacija Srbije otišla je za Portugal, gdje će u nedjelju igrati "finale" protiv domaćeg tima za direktan plasman na Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022.

Izabranici Dragana Stojkovića Piksija u četvrtak su imali dobru prijateljsku provjeru protiv Katara, pobijedili 4:0, a dan kasnije su otišli u Lisabon, praćeni lijepim željama onih koji su se zadesili tu da ih isprate.

U avionu ih je pozdravio i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, pruživši im podršku. On je poželio sreću ekipi i zahvalio igračima, selektoru i direktoru Saveza Stevanu Diki Stojanoviću na svemu što je do sada urađeno.

Takođe, Vučić im je rekao da su u dogovorom sa Vladom Srbije obezbijeđene dodatne premije igračima za uspjeh, u iznosu od milion evra.

Predsjednik Srbije je igračima rekao da je utakmica veoma važna za srpski narod i da će pobjeda doći ako budu vjerovali.

Uoči ulaska u avion, fudbalere su ispratili i pojedini navijači na aerodromu - poštujući sve neophodne mjere i uz razumljivo ograničeni kontakt.