Istraga!

Mrkela pod istragom FSS zbog saopštenja Zvezde: Sportski direktor pričao o penalu, sad mu prijeti kazna!

Autor Haris Krhalić

Jedan od čelnika Zvezde mogao bi da bude kažnjen zbog saopštenja koje je izdao nakon meča protiv Vojvodine.

Izvor: MN PRESS

Nakon pobjede Crvene zvezde nad Vojvodinom, na klupskom sajtu aktuelnog šampiona pojavilo se saopštenje koje je potpisao sportski direkor Mitar Mrkela. U njemu je jedan od čelnika Zvezde dotakao suđenja, a sada je stigla i reakcija iz Fudbalskog saveza Srbije.

FSS je pokrenuo istragu protiv sportskog direktora crveno-bijelih, a razlog za to je javno komentarisanje suđenja na utakmici Superlige.

"Neshvatljivo je da sudije koje sjede u VAR sobi u FSS ne vide penal nad Dragovićem kada igrač Vojvodine udara kopačkom u glavu našeg igrača. To već ne može da se prihvati kao slučajna greška", napisano je tom prilikom u Mrkelinom saopštenju.

Zbog ovih riječi nekadašnjem napadaču Crvene zvezde prijeti kazna, ali on nije jedini protiv kog će FSS voditi postupak u narednom periodu.

U sličnoj situaciji je Žarko Lazetić, trener Metalca iz Gornjeg Milanovca koji je nakon meča sa Spartakom u Subotici komentarisao sudijske odluke. Takođe, predsjednik Železničara iz Pančeva Zoran Naunković mogao bi da bude kažnjen jer je komentarisao odluke sudija na meču Prve lige Srbije.