U CENTRU PAŽNJE

Kežmanove riječi o Sergeju zapalile Italiju: "Pecnuo" Lacio pred derbi - SMS je igrač za veliki klub, Juve ga je zvao!

Autor Haris Krhalić

Reprezentativac Srbije je ponovo u centru pažnje na Apeninima.

Izvor: Profimedia/Sportphoto/Giuseppe Maffia/TV Arenasport/Printscreen

Godine već uveliko prolaze, a veliki evropski klubovi mjerkaju Sergeja Milinković-Savića. Vezista Lacija nikako da promijeni sredinu, uporno ostaje u Rimu uprkos stalnim šuškanjima o zainteresovanim klubovima, ali i to bi uskoro moglo da se promijeni.

Poslije izvanredne partije u dresu Srbije protiv Portugala, sada se ponovo pominje odlazak Milinković-Savića sa "Olimpika" i to zahvaljujući i Mateji Kežmanu.

 Menadžer reprezentativca Srbije otkriva da bi Milinković-Savić narednog ljeta mogao da napusti Lacio i preseli se u neki snažniji evropski klub.

Njegova partija za Orlove u Lisabonu je potvrdila da je Sergej za tako nešto i te kako sposoban, a riječi Mateje Kežmana uzburkale su strasti na Apeninima.

"Uz dužno poštovanje prema Laciju, Sergej je igrač za veliki klub u budućnosti. Siguran sam da će uskoro doći vrijeme za nove snove i novu avanturu. Juventus je i dalje veliki klub i svakome bi bila čast da igra za 'staru damu'. Vidjećemo šta nam donosi sutra", rekao je Kežman za "TuttoJuve".

Ni bivši napadač reprezentacije ne skriva da je momak rođen u Ljeidi već bio velika želja Juventusa.

"Iskreno, bilo je nekoliko ozbiljnih razgovora s 'bjankonerima'. Na kraju se ništa nije dogodilo i nismo pronašli zajednički jezik", otkrio je Mateja Kežman.

Poslije ovih njegovih riječi, biće još zanimljivije posmatrati subotnji derbi Serije A kada upravo Lacio i Juventus budu bili rivali.