• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Rudara pred "krajiški derbi": Idemo na pobjedu, bilo da igramo protiv Borca, Sarajeva ili Želje!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Prijedorčani oslabljeni dolaze u Banjaluku, ali poručuju da dolaze da se nadigravaju sa šampionom BIH.

 borac rudar najava marko tešić Izvor: infoprijedor.ba

Banjalučki Borac i Rudar Prijedor u nedjelju od 15 časova odigraće „krajiški derbi“ u okviru 17. kola m:tel Premijer lige BIH.

Možda će vas zanimati

Marko Tešić, trener Rudara, koji je u prvom dijelu sezone iznenadio Banjalučane i izvukao remi, kaže da njegova ekipa uprkos kadrovskim problemima dolazi da se nadigrava.

"Čekamo da vidimo sa kojima ćemo raspoloživim snagama doći u Banjaluku da se nadigravamo sa šampionima u krajiškom derbiju. Imamo kadrovskih problema, što povrijeđenih što kartoniranih igrača, ali  vjerujem u ovaj sastav što će izaći u Banjaluci. Imamo kvalitet ne samo sa Borcem, nego sa bilo kojom ekipom da se nadigravamo i pokušamo da ostvarimo pozitivan rezultat", rekao je Tešić u izjavi za MONDO.

Jakupović upitan zbog vakcine

"Nemamo Santosa, Asanija i Dojčinovića, Bilbija i Mandić su povrijeđeni, upitan je i Jakupović koji nakon primljene vakcine ima nuspojave. Nedostaje nam četiri, pet igrača, ali imamo kvaliteta dovoljno u svim linijama tima", rekao je Tešić.

Prijedorčani u ovaj duel ulaze sa serijom od tri remija, koja se može posmatrati kao vrlo pozitivna, s obzirom da su igrali protiv Veleža, Sarajeva i Željezničara.

"Imali smo i još uvijek imamo težak raspored, imali smo čak i povoljnu situaciju protiv Sarajeva i Želje da uzmemo sva tri boda, ali možemo biti zadovoljni i očekujemo nastavak dobrih igara i dobrih rezultata. Svaku utakmicu mi idemo na pobjedu, bilo da je Željo, Sarajevo, Borac ili bilo ko, tako se spremamo i gradimo takav mentalitet. Svjesni smo koliko vrijedimo i da možemo da ostvarimo povoljan rezultat“, poručio je Tešić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC