• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rudar prva od tri "recke" za Borac: Želimo devet bodova i treće mjesto!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"Nadamo se da možemo da u posljednja tri kola ostvarimo maksimalan učinak i ostanemo među prve tri ekipe", poručio je trener Borca Nemanja Miljanović pred duel sa Prijedorčanima.

 mtel premijer liga bih borac rudar najava nemanja miljanović david čavić Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Banjalučki Borac bio je aktivan tokom reprezentativne pauze i igrao mečeve Kupa RS, a ovog vikenda nastavlja sa takmičenjem u M:tel Premijer ligi BIH.

Crveno-plavi će u nedjelju od 15 časova dočekati Rudar Prijedor, ekipu koja je izborila remi 1:1 u njihovom prvom međusobnom duelu ove sezone.

"Znamo da su nam ostale još tri utakmice do završetka drugog dijela prvenstva. Prva u nizu je protiv Rudar Prijedora koji je u odnosu na našu prvu utakmicu doživio određene promjene, trener je novi, ima tu možda i još koji novi igrač. Ekipa Rudara zaslužuje sve moguće poštovanje, očekuje nas teška utakmica", rekao je trener Borca, Nemanja Miljanović i dodao:

"U zadnje vrijeme igrali su neriješeno protiv dobrih ekipa kao što su Sarajevo, Željo i Velež. Ali igramo utakmicu kod kuće, naš cilj je pobjeda, kao i u preostale dvije utakmice protiv Radnika i Slobode. Nadamo se da možemo da u zadnja tri kola osvarimo maksimalan učinak kako bismo ostali među prve tri ekipe i da obezbijedimo, bar u prvom dijelu sezone, to mjesto koje nas vodi u Evropu".

Igrač Borca David Čavić osvrnuo se na period tokom reprezentativne pauze i pohvalio ekipu Borca.

"U ove dvije kup utakmice dali smo osam golova, nismo primili nijedan, što je dobar pokazatelj da smo ozbiljni i da smo to shvatili kako treba. Pripremili smo se dobro za ove preostale tri utakmice u ovom dijelu sezone. Prva je protiv Rudara, oni su napravili neke rezultate, da ne bude glupo ali reći ću, koje možda nisu ni oni očekivali. Pobijedili su neke ekipe koje su bile bolje od njih u smisli tabele. Međutim, mi smo Borac, idemo da u ove tri utakmice ostvarimo devet bodova i da se priključimo gore na trećem mjestu na tabeli", rekao je Čavić.

M:tel Premijer liga BIH, 17. kolo

Velež – Široki Brijeg 18.00

Subota
Sarajevo – Sloboda 15.00
Tuzla siti – Zrinjski 17.00

Nedjelja
Posušje – Leotar 13.00
Borac – Rudar Prijedor 15.00
Željezničar – Radnik 15.00

Standings provided by SofaScore LiveScore

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC