• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Bili smo bolji, trebalo je da pobijedimo!" Trener Borca žali za bodovima, strateg "rudara": Igrali smo protiv 12 igrača

Autor Dragan Šutvić

Evo šta su u odjavi meča u Prijedoru rekli treneri Nemanja Miljanović i Nikica Milenković

 m:tel premijer liga bih 6. kolo rudar prijedor borac 1 1 treneri Izvor: FK Borac/Nikola Kulaga

Šesto kolo m:tel Premijer lige BiH donijelo je krajiški derbi, okršaj Rudar Prijedora i Borca, koji je završen remijem – 1:1.

"Rudari" su tako došli do petog boda u sezoni, dok Borac, šampion BiH, ni iz petog pokušaja ove sezone nije uspio da trijumfuje.

Možda će vas zanimati

"Mislim da smo u ovih 98 minuta koliko se igralo bili bolja ekipa. Stvorili smo više šansi, bili smo realno bolja ekipa, ali čestitam Rudaru na izuzetnoj borbenoj igri. Borbenošću i zalaganjem zaslužili su da dođu do ovog boda", rekao je za TV Arena sport trener Borca Nemanja Miljanović.

Prvi put ove sezone, na terenu su se, u jednom trenutku, našla dva klasična napadača Borca. U finišu su u tandemu zaigrali Jovo Lukić i Panajotis Moraitis.

"Naravno, trenutno smo posljednji na tabeli i da bismo izašli iz krize, nama su potrebni bodovi. Prije utakmice sam rekao da smo favoriti, da imamo bolji igrački kadar i smatram da smo ekipa koja je trebalo da osvoji sva tri boda u ovom meču", istakao je Miljanović.

Sa druge strane, Nikica Milenković nije previše govorio o igri, već – o arbitrima.

"Želim da pohvalim moje fudbalere, koji su danas igrali protiv 12 igrača. O 12. igraču ne volim da pričam, ne volim da komentarišem sudije, ali Borac je veliki tim, veliko ime i ne treba mu ovo... Rudar Prijedor je danas pokazao karakter, kad je najteže, i moram još jednom da pohvalim svoje igrače. Veoma sam ponosan na njih", izjavio je strateg Prijedorčana.

U narednoj rundi, Borac će ugostiti Radnik, dok će Rudar Prijedor u goste Tuzla sitiju.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dado

Igračima oba tima svaka čast ali onom sudiji treba oduzeti licencu a ni pomoćnici nisu bili bolji.Sudija samo što nije šutao loptu za Borac sve ostalo je radio,sramota.Zako je dobro sudio da je morao sa obezbeďenjem napustiti stadion što se nikad pre nije desilo čak ni kada je Rudar poražen na svom terenu,izgubio ali časno.Stamota i za savez ako ne sankcioniše ove sudije

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC