RIJEŠENA DILEMA

Otkriveno! Zbog ovoga Mitrović nije igrao za Fulam: Objavljeni su detalji, poznato je šta muči Srbina!

Autor Dragan Šutvić

Sada se zna šta je razlog Mitrovićevog izostanka iz tima.

Izvor: Profimedia

Ostali su svi u Fulamu u Šoku kada je objavljen sastav za meč sa Derbijem u Čempionšipu, a na spisku se nije našao Aleksandar Mitrović.

Bilo je jasno da se nešto dešava i da trener Marko Silva sigurno ne bi tek tako izostavio iz tima napadača koji je dao 21 gol na 18 utakmica. Sada su stigli i detalji.

Po završetku utakmice je šef struke engleskog tima otkrio o čemu se radi, to je bilo jedno od prvih pitanja na konferenciji za medije.

"Mitrović i Karni su bolesni. Ista je situacija bila sa Vilsonom, Ridom i De Kordova-Ridom. Pojedinci su mogli na klupu, dok neki nisu bili u stanju da uđu u igru. Nije u pitanju korona", naglasio je Silva.

Ovako je Mitrović tresao mreže u dresu Fulama:

Razlog dodatnog pojašnjenja su bile spekulacije, pa su se pojavili navodi da je možda i srpski napadač pozitivan na koronu.

"Rodak je jedini koji je u izolaciji. Kada se vratio sa reprezentativnih obaveza dobio je pozitivan test. Nije mogao da nam pomogne", jasan je Silva.

Izostanak Mitrovića je bio vidljiv pošto je ekipa odigrala meč bez golova sa Derbijem (0:0). Imali su nekoliko odličnih šansi, realizacija je izostala.

"Neki igrači su se odlično pokazali. Stvorili smo dovoljno šansi da pobijedimo, ali nismo uspjeli. To je fudbal", zaključio je Marko Silva.