Konačno, Mesi!

Ovo se čekalo, het-trik asistencija za Mesija! Konačno je proradio, pokazao magiju i preokrenuo meč za PSŽ!

Autor Haris Krhalić

Desio se debi koji svi čekamo, a i Mesi ulazi u formu koja se od njega očekuje.

Izvor: Profimedia

Fudbaleri PSŽ-a nastavljaju da se muče, ali nastavljaju i da pobjeđuju u Ligi 1! Sada su prvi dali gol, potom su gubili, a na kraju pobijedili!

Iako nije zatresao mrežu Lionel Mesi je bio prvo ime meča, a dočekali su Parižani i debi Serhija Ramosa!

SENT ETJEN – PSŽ 1:3 (1:1)
/Buanga 25; Markinjoš 45+2, 90+1, Di Marija 79/

 Počelo je tako što je Nejmar zatresao mrežu, ali nije dugo trajala radost gostiju nakon što su dali prvi gol. Sudija se konsultovao sa kolegama iz VAR sobe i poništio pogodak.

Šokirali su u 25. minutu fudbaleri PSŽ-a pošto je Buanga donio predost domaćinu nakon sjajnog poteza i asistencije Kazrija, a da je malo duže izdržao Sent Etjen, ko zna šta bi se desilona kraju!

Ipak Lionel Mesi je riješio da dobije ovaj meč za svoj tim! Prvo je u poslednjim sekundama prvog poluvremena asistirao Markinjošu za 1:1, a onda je u 79. minutu poslao perfektan pas za Di Mariju i tako je PSŽ poveo na desetak minuta do kraja.

Kada je izgledalo da je sve gotovo opet je kombinacija Mesi – Markinjoš proradiola i Argentinac je asistirao Brazilcu. To je bio drugi gol iskusnog štopera, a čak treća Mesijeva asistencija na meču!

Konačno je i a ovoj utakmici debitovao Serhio Ramos koga od kraja prošle sezone nije bilo zbog povrede, a sve u PSŽ-u je zabrinula povreda Nejmara.