Mladi igrači napravili dobar posao

Trener Borca Nemanja Miljanović poslije remija u Bijeljini: Podjela bodova je najrealniji rezultat

Autor Nebojša Šatara

Nakon iznenađujućeg remija u Bijeljini, trener Banjalučana Nemanja Miljanović smatra da je neriješen rezultat bio najpravdeniji prema viđenom na terenu.

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Iako se očekivala pobjeda na gostovanju kod "fenjeraša" Radnika, semberski tim je otkinuo bod banjalučkom Borcu, koji je uprkos remiju zadovoljniji napustio bijeljinski Gradski stadion s obzirom da su domaći pogodili stativu u samom finišu.

Međutim, trener crveno-plavih Nemanja Miljanović je u izjavi za "Srpska info" istakao da je podjela plijena bio najrealniji ishod nedjeljnog meča 18. kola m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine.

"Dosta dobra utakmica sa obje strane, hrabra i požrtvovana igra. Teren nije bio idealan za igru. Nažalost opet smo morali da jurimo rezultat, uspjeli smo da izjednačimo u finišu kada smo igrali sa tri napadača. Mislim da je podjela bodova najrealnija, domaći su imali situaciju 'jedan na jedan' u finišu, ali smo i mi promašili nekoliko šansi. Dobro je što je Sarajevo poraženo u ovom kolu tako da smo bliži trećem mjestu. Ostaje nam još meč protiv Slobode kod kuće, svakako ćemo ići na pobjedu", izjavio je Miljanović banjalučkom portalu.

Strateg Banjalučana je objasnio i zbog čega danas u sastavu nije bilo kapitena i najboljeg asistenta banjalučke ekipe Gorana Zakarića.

Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

"Zakarić je povrijedio koljeno na posljednjem treningu pred ovu utakmicu. Pored njega zbog povrede nije bilo Marka Jovanovića, od ranije je van stroja Nemanja Vukmanović, a zbog žutih kartona nisu igrali Nikola Dujaković i Milan Vušurović. Nažalost i Dinu Ćorića smo morali da izvadimo zbog povrede. Zbog svega toga šansu su dobili mlađi igrači, a oni su dobro odradili posao i treba im čestitati", dodao je šef struke Borca.

Aktuelni šampion BiH je trenutno na diobi četvrtog mjesta sa Širokim Brijegom, bod više ima Sarajevo na trećoj poziciji.

(mondo.ba)