Fudbal

Poruka iz Italije - Joviću, obrati pažnju: Luka igra protiv velikana, a uskoro bi mogao da obuče njegov dres!

Autor Nebojša Šatara

Igraće protiv njih, a uskoro bi mogao da preseli u večerašnjeg protivnika.

Izvor: Profimedia

Luka Jović mogao bi u utorak da odigra meč koji će nositi veliki značaj i za Real Madrid, a i za njegovu karijeru.

Nakon što je prošlog vikenda odigrao sjajno za "kraljevski klub" protiv Real Sosijedada, gdje je bio asistent i strelac, Luka se sprema sa saigračima za utakmicu protiv Intera (utorak, 21), u kojoj će ulog biti prvo mjesto u grupi.

Dok se očekuje da Jović zaigra protiv nerazura, koji su bili njegove "mušterije" dok je igrao za Ajntraht, u Italiji se piše o tome da će Inter posebno pratiti mladog srpskog centarfora, sa ambicijom da ga u januaru dovede.

"Umjesto Karima Benzeme, trener Reala Karlo Anćeloti mogao bi da odabere da Luka Jović počne od prvog minuta. Napadač je do prije nekoliko dana imao malo prostora i sve u svemu nije zadovoljio od dolaska u Madrid iz Njemačke, gdje je pokazao najbolje od sebe" piše "Kalčomerkato".

"Postoji mnogo priče o tome da bi u januaru mogao da ode na pozajmicu, a Inter je među kandidatima zainteresovanim da ga dovedu u slučaju rastanka sa Aleksisom Sančezom. Već večeras (utorak), pred pogledima Simonea Inzacija i menadžmenta nerazura, Jović bi mogao da ima važan test u kojem bi mogao da skrene pažnju na sebe. A za nekoliko nedjelja mogao bi da dođe u tim koji večeras hoće da pobijedi na terenu", navedeno je u tekstu.

(MONDO)

Tagovi