• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jović digao Madrid na noge, čekaju ga 2 sudbinska meča: Real igra protiv velikana - sad je vrijeme da zablista!

Autor Dragan Šutvić

Luka Jović je pokazao da može, a sada se čeka da pošalje loptu u mrežu velikana!

 luka jović asistencija gol čekaju ga dva ključna meča  Izvor: Profimedia

Cijela Španija bruji o Luki Joviću! On je bio heroj Real Madrida u pobjedi nad Real Sosijedadom pošto je prvo ušao sa klupe, a onda dao gol i asistirao. 

Pohvalio ga je poslije meča i Karlo Anćeloti, a španski mediji su složni u ocjeni da je potrebno dati šansu srpskom napadaču. 

Možda će vas zanimati

Jović je protiv Sosijedada dobio priliku jer se Karim Benzema povrijedio i morao je da napusti igru u 16. minutu, a onda je zablistao. Pogledajte njegov gol na ovom meču:

Sada je Karim Benzema van terena i ne zna se kada će ponovo biti spreman, a Real čekaju dva jako bitna meča u narednom periodu i Luka Jović bi mogao da baš dobrim partijama u naredna dva meča ponovo izbori svoje mjesto u startnoj postavi! 

Za samo dva dana Real Madrid na svom terenu dočekuje Inter u Ligi šampiona. To je meč koji će odlučiti ko će biti prvi na tabeli u grupi Lige šampiona, a teško je vjerovati da će Benzema biti spreman za ovaj duel. 

Pogotovo je to slučaj jer nakon toga dolazi gradski derbi sa Atletiko Madridom u Primeri. U Ligi šampiona Real je već prošao dalje, a pobjedom nad Atletikom u domaćem prvenstvu bi se napravio ogroman korak ka tituli u Španiji. 

Taj meč dolazi za tačno nedjelju dana i još jedna je šansa za Jovića, U odnosu na to kakva će biti Benzemina povreda, vidjećemo da li će na ova dva meča Jović dobiti šansu.

Sigurno je da je sada prva opcija za zamenu iskusnom Benzemi i ako Francuz ne bude mogao na teren konačno ćemo gledati Jovića od prvog minuta na terenu. 

Sad je vrijeme da zablista! 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC