NAJAVA MEČA

Dekijeva "stotka" na klupi Zvezde za prvo mjesto na tabeli: Crveno-bijeli u lovu na Partizan sa najjačim sastavom!

Autor Dragan Šutvić

Od početka šampionata Partizan je lider Superlige, a Crvena zvezda bi pobjedom uspjela da se izjednači sa njima, najmanje do utorka.

Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda danas čeka žrijeb za Ligu Evrope, na kome će saznati parove šesnaestine finale, među kojima je i njihov protivnik u osmini finala tog takmičenja, ali istovremeno igra vrlo važan meč u Superligi.

Iako su gotovo sve utakmice domaćeg prvenstva otkazane ili odložene zbog loših vremenskih uslova u Srbiji, Crvena zvezda će ovog ponedjeljka igrati od 18 časova dočekati Radnik na stadionu "Rajko Mitić". Taj susret je zbog više razloga i te kako bitan za šampiona Srbije...

Zvezda će zbog pomjeranja meča Metalca i Partizana za utorak imati šansu da pobjedom nad Surduličanima, najmanje na 24 sata, izjednači skor sa crno-bijelima koje gotovo jure od prvog kola šampionata.

Zbog manje odigranih utakmica, Zvezda je za Partizanom u jednom trenutku zaostajala i devet bodova, ali sada imaju priliku da im sasvim priđu. Trenutna razlika je tri boda u korist crno-bijelih koji imaju i znatno bolju gol-razliku. Trenutno je u slučaju Partizana 53:6, a kod Zvezde 46:10.

Zato će Zvezda protiv Radnika igrati u najjačem mogućem sastavu koji trenutno Stanković ima na raspolaganju, a sve tri dana po povratku iz Portugala gdje je napravljen istorijski uspjeh.

Zvezda i dalje ima problema sa povrijeđenim igračima tako da Stanković ne može da računa na Filipa Falka, Veljka Nikolića, Njegoša Petrovića i Sekua Sanoga, na Loisa Dionija više niko i ne računa.

Svi ostali koji su zaradili sitnije povrede u Bragi morati da "stisnu zube".

TV prenos je na Arena Premijum 1 kanalu, a tekstualni ćete moći da pratite na MONDU kao i obično.

U stotoj utakmici Dejana Stankovića na klupi Zvezde na golu ćemo sigurno vidjeti Borjana, a u zadnjoj liniji najvjerovatnije Gajića, Erakovića, Dragovića i Rodića. Par veznih, kao i u Bragi, biće Srnić i Kanga, nešto ispred njih Ivanić, a po bokovima standardno Ben i Katai.

Za razliku od evro-gostovanja, mjesto startera u napadu trebalo bi da dobije Milan Pavkov umesto Rišaira Živkovića.

Zvezda je inače odigrala 14 mečeva do sada sa Radnikom i dobila 13, a jedini poraz doživjela je u Surdulici. U Beogradu ima perfektan učinak uz samo dva primljena gola, a čak 27 postignutih.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt