SJAJNO

Matić proziva Ronalda na Instagramu: Srbin okačio fotku, svi se smijali zbog poruke za Kristijana! (FOTO)

Autor Haris Krhalić

Bivši reprezentativac Srbije voli da se našali sa superstarom Mančester junajteda.

Izvor: Profimedia

Fudbaleri Mančester junajteda spremaju se za povratak na premijerligaške terene, nakon što su im prošle sedmice bile odložene utakmice protiv Brentforda i Brajtona zbog širenja zaraze korona virusa.

Sada je sa "crvenim đavolima" sve u redu, ponovo treniraju punom parom, a da je raspoloženje na visokom nivou pokazao je i Nemanja Matić "peckanjem" Kristijana Ronalda.

Junajted u ponedjeljak gostuje Njukaslu, što će biti njihova prva utakmica poslije 16 dana, a za to vrijeme, ekipa je u trening centru Karington odigrala partiju fudbala podijeljena u dva tima.

Poslije svakog meča koji tako odigraju na treningu, pobjednička ekipa se pohvali fotografijom koju potom objavljuje na društvenim mrežama.

Tako je ovog puta na pobjedničkoj strani bio Matić, dok je ekipa Kristijana Ronalda izgubila. I to je bio povod Srbinu da se našali.

"Pobjednički tim! Kristijano, jesi li ok?", napisao je Matić, uz emotikon koji se smije, očigledno želeći da "pecne" Portugalca poznatog kao igrača koji ne voli da gubi mečeve ni na treningu.

Za sada nije bilo odgovora Portugalca, ali ko zna, možda Ronaldo samo čeka "osvetu"...