• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvatska bruji o "izdajniku" - prešao u Dinamo: Pjevao pjesme Hajduka, zakucao se pijan poslije nastupa Saše Matića!

Autor Dragan Šutvić

Ovaj 25-godišnji fudbaler je do sada bio u centru pažnje zbog poteza van terena, a sada je i njegov transfer u rivalski Dinamo Zagreb podigao hrvatsku fudbalsku javnost na noge.

 petar bočkaj iz osijeka prešao u dinamo Izvor: Profimedia/Instagram/perobockaj12/Printscreen

Hrvatska ponovo bruji zbog fudbala! Nakon što je 2021. godina u tamošnjem prvenstvu završena sa najizjednačenijem trkom za titulu u Evropi, sada se podigla bura zbog jednog transfera.

Petar Bočkaj je riješio da napusti Osijek i preseli se u redove Dinamo Zagreba, glavnog rivala u borbi za titulu, a odmah su isplivali detalji iz njegove karijere koji mnogima nisu bili poznati.

Možda će vas zanimati

Bočkaj je bio jedan od glavnih igrača Osijeka u prvom dijelu sezone, a sada je momak koji može da igra na lijevom krilu i lijevom beku potpisao ugovor s Dinamom, klubom koji je po broju bodova izjednačen na tabeli sa njegovom dosadašnjom ekipom.

I odmah se stvorila bura u hrvatskoj fudbalskoj javnosti. Kako piše "Indeks", navijači Osijeka "prozivaju" Bočkaja da je izdajica jer je sada napustio klub, dok on navodi da je ponosan zbog važnog poteza u njegovoj karijeri.

Pojedini navijači Dinama, za to vrijeme, sjetili su se video snimka na kojem rođeni Zagrepčanin u kolima igra uz pjesmu "Noćas draga opet ću se napiti", što ne bi bilo tako čudno da se ne radi o nezvaničnoj himni "Torcide", navijača rivalskog Hajduka iz Splita.

Nije poznato kada je taj snimak nastao, ali Bočkaja je neko snimio u Audiju i objavio snimak koji i dan-danas prati ovog 25-godišnjeg fudbalera. Ali daleko da je tu kraj sa potezima Bočkaja o kojima se priča.

Novi igrač Dinamo Zagreba je u centru pažnje hrvatske javnosti bio u martu 2019. godine. On je tada bio suspendovan kao igrač Osijeka jer se svojim Mercedesom zakucao u benzinsku pumpu, potpuno je demoliravši, podsjeća "Indeks".

Bočkaj je tom prilikom bio u alkoholisanom stanju, nakon što je bio na koncertu Saše Matića u Gradskom vrtu. Poslije tog poteza, Bočkaj je otišao sa mjesta nesreće ostavivši svoje vozilo, a ubrzo je bio pronađen i zadržan u policiji.

Odatle je nedugo zatim bio pušten, ali ga je Osijek kaznio suspenzijom od mjesec dana. Sada će Petar Bočkaj dobiti priliku da zaigra za Dinamo, klub iz njegovog rodnog grada, nakon odličnih partija u Osijeku ove jeseni.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC