Svoj na svome

Čudno mi je protiv Partizana, kao da igram protiv svojih! Nekada najveći biser srpskog fudbala oduševio Grobare porukom!

Autor Nebojša Šatara

Iako je u Srbiji nastupao samo za Vojvodinu, osjećao se kao da igra protiv svojih.

Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Fudbaleri Partizana su na pripremama u Turskoj prvo pobijedili makedonski Tikveš, a potom su poraženi od turskog Basakšehira.

U tom meču je jedan od igrača sa druge strane bio Danijel Aleksić, povremeni reprezentativac Srbije i nekadašnji prvotimac Vojvodine. Iako nikad nije nastupao za Partizan, osjećao se kao da igra protiv "svojih". 

"Čudno je bilo, moraš da igraš protiv 'svojih'. Nisam igrao u tom klubu, ali znam dosta ljudi, trenera. Prijateljska, a takmičarska utakmica. Lijep osjećaj, vidio sam dosta poznanika. Nije bilo nekih oštrih duela, svađe. Nisam bio 'nabrijan'. Svi su željeli da se pokažu i dokažu protiv dobrih ekipa", rekao je on poslije meča. 

Jedini ružan detalj na utakici bila je povreda Danila Pantića. Po svoj prilici vezista crno-bijelih će morati duže da odsustvuje, a Aleksić mu je poželio da se što prije oporavi.

"Nas čeka sad meč sa Fenerbahčeom u domaćem šampionatu. Ja sam se trudio da ne ulazim u čarke. Zadovoljan sam. Ne znam kako je Danilo Pantić, žao mi je što je do toga došlo. Želim mu da se što prije oporavi", zakljčio je Aleksić. 

(MONDO)

Tagovi