Počivaj u miru!

Užas! Pucali u glavu ženi fudbalera! On prvi stigao do supruge - nije mogao da pomogne, preminula na putu do bolnice!

Autor Bojan Jakovljević

Katastrofalne vijesti stižu iz Južne Amerike, gdje se dogodila velika tragedija...

Izvor: Youtube/Meganoticias/printscreen

Nevjerovatna tragedija potresla je Južnu Ameriku, žena jednog od najpopularnijih fudbalera u Paragvaju ubijena je na koncertu hicem u glavu. Kristina Aranda (29), supruga Ivana Toresa, preminula je na putu do bolnice nakon što je ranjena u izlasku.

Nakon što je Kristina pogođena na koncertu u San Bernandinu, fudbaler Olimpije Asunsion je prvi stigao do nje, ali nije mogao da joj pomogne. Njegova žena brzo je prebačena u bolnicu gdje je konstatovana smrt.

Pored Kristine, koja je u Paragvaju bila veoma poznata zbog svog posla i braka sa fudbalerom jednog od najboljih klubova u zemlji, na ovom koncertu je ranjeno još pet osoba. Iako je bio u blizini, Ivan Tores nije zadobio nikakvu povredu tokom ovog užasnog događaja.

Kristina je svojevremeno bila model, a posljednjih godina je radila kao fitnes instruktor:

Pretpostavlja se da je ovaj napad dugo planiran, a pored Kristine poginula je još jedna osoba. Policija trenutno radi na slučaju koji je potresao čitavu zemlju.

Inače, nekadašnji reprezentativac Paragvaja Ivan Tores i njegova ubijena supruga Kristina Aranda imaju troje djece i imali su skladan brak čije su detalje često dijelili na društvenim mrežama.

Pogledajte neke od snimaka sa lica mjesta:

Ubistvo Kristine Arande
Izvor: Youtube/Meganoticias