Fudbal

Radnik uspješan u drugoj provjeri na "Medulin kupu": Veliki preokret u finišu utakmice

Autor Bojan Jakovljević

Zanimljiv meč, postignuto šest golova - Radnik rivala "slomio" u finišu.

Izvor: MONDO/Igor Stanišić

Nakon meča bez golova protiv Jaruna, fudbaleri Radnika danas su na "Medulin kupu 2022" odigrali drugi meč, a tim iz Bijeljine ostvario je trijumf rezultatom 4:2 (1:1) protiv Iskre Janoon.

Uspjeli su Bijeljinci da postignu četiri gola, iako se njihova mreža prva zatresla, i to u petom minutu. Danković je pogodio za vođstvo Iskre, ali je na isteku pola sata igre Vladan Jezdić osigurao egal svom timu.

Još jednom je srpski trećeligaš (član Srpske lige - Beograd) prvi došao do gola. U 62. minutu iz penala precizan je bio Dejan Babić, ali je onda uslijedila mnogo bolja igra izabranika Velibora Đurića, koji su u preostalih 30 minuta tri puta tresli mrežu rivala.

Bojan Batar u 75. minutu izjednačio je na 2:2, a onda u samom finišu, u posljednjih pet minuta meča, još dva gola za Radnik. Prvo vođstvo na meču Bijeljincima je donio Đorđe Pantelić, da bi tri minuta kasnije Anez Vazda postavio konačnih 4:2.

Radnik je nastupio u sastavu: Muminović, Batar, Sušić, Urošević, Gajić, Došlo, Đorić, Andrić, Jezdić, Pantelić i Despotović, dok su još igrali: Vazda, Šarić, Hodžić, Todorov i Hasukić.

Podsjetimo, prije odlaska u Istru, Radnik je imao prvi kontrolni meč. U duelu sa komšijama iz Loznice Bijeljinci su remizirali 1:1.