• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radnik 12. januara počinje pripreme: Velibor Đurić proziva u podne

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Bijeljince na proljeće očekuje žestoka borba za opstanak u m:tel Premijer ligi BiH.

 fk radnik bijeljina pripreme počinje 12. januara 2022. Izvor: MONDO/Igor Stanišić

Fudbaleri Radnika nisu najbolje odigrali jesenji dio prvenstva, zbog čega je ceh platio tadašnji trener Vlado Jagodić. Iskusnog stručnjaka zamijenio je mladi, Velibor Đurić, koji je sjeo na klupi i od tada bijeljinski "plavi" zaigrali su nešto bolje.

Ipak, prvi dio prvenstva okončali su na posljednjoj poziciji, sa četiri boda iza sigurne zone, pa ih na proljeće očekuje velika borba za opstanak u bh. eliti.

Možda će vas zanimati

Bijeljinci će tokom zimske pauze nastojati da se pojačaju, a već je poznat plan priprema za proljećni dio sezone u m:tel Premijer ligi BiH.

"Početak priprema zakazan je za 12. januar sa početkom u 12 časova. Dvadesetak dana ćemo raditi u Bijeljini, pa bi krajem januara ili početkom februara najvjerovatnije otišli na pripreme u Medulin, gdje smo bili prije dvije godine i imali smo sve uslove za dobar i kvalitetan rad", prenosi "Sport Bijeljina" izjavu šefa stručnog štaba bijeljinskog premijerligaša.

Trebalo bi da Radnik odigra veći broj kontrolnih utakmica, kako bi Đurić isprobao sve raspoložive snage, te što bolje uigrao ekipu za velika iskušenja koja ih čekaju u nastavku prvenstva.

"U planu nam je da odigramo šest do sedam prijateljskih utakmica i da na kontrolnim utakmicama isprobamo sve igrače na koje računamo kako bismo spremno dočekali početak prvenstva."

Jasno je da će Radnik morati da se pojača, naročito što će tokom pauze sasvim sigurno ostati bez nekoliko igrača (Amaru Tahriću i Bojanu Markoviću istekla pozajmica i oni su se vratili u Borac).

"Tačno je da su nam pojačanja potrebna. Sve radimo u koordinaciji sa klupskom upravom, a za sada ne mogu da potvrdim bilo čiji dolazak ili odlazak iz kluba. Trenutno sagledavamo ponudu i potražnju, a sportska javnost će biti upoznata kada neko od igrača dođe u naš klub. Za sada su sve špekulacije i nagađanja", nije ništa želio da otkriva Đurić.

Njega brine poreda Faruka Gogića, jednog od najboljih igrača semberskog tima, čiji povratak u trenažni proces je još uvijek "u magli".

"Koliko sam obaviješten, Gogić ide u ponedjeljak na operaciju i po nekim našim procjenama on će propustiti prvi dio priprema. Ja se nadam da će sanirati povredu i da će se do kraja januara, kada otpočinje druga faza pripremnog ciklusa, oporaviti i biti među putnicima za Medulin", istakao je Đurić, koji će sasvim sigurno ostati i bez golmana Azura Aljkanovića, koji napušta Radnik.

(MONDO/Sport Bijeljina)

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC