• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Borca Nemanja Miljanović poslije remija u Bijeljini: Podjela bodova je najrealniji rezultat

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nakon iznenađujućeg remija u Bijeljini, trener Banjalučana Nemanja Miljanović smatra da je neriješen rezultat bio najpravdeniji prema viđenom na terenu.

 Radnik - Borac 1:1, izjava Nemanja Miljanović Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Iako se očekivala pobjeda na gostovanju kod "fenjeraša" Radnika, semberski tim je otkinuo bod banjalučkom Borcu, koji je uprkos remiju zadovoljniji napustio bijeljinski Gradski stadion s obzirom da su domaći pogodili stativu u samom finišu.

Međutim, trener crveno-plavih Nemanja Miljanović je u izjavi za "Srpska info" istakao da je podjela plijena bio najrealniji ishod nedjeljnog meča 18. kola m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine.

"Dosta dobra utakmica sa obje strane, hrabra i požrtvovana igra. Teren nije bio idealan za igru. Nažalost opet smo morali da jurimo rezultat, uspjeli smo da izjednačimo u finišu kada smo igrali sa tri napadača. Mislim da je podjela bodova najrealnija, domaći su imali situaciju 'jedan na jedan' u finišu, ali smo i mi promašili nekoliko šansi. Dobro je što je Sarajevo poraženo u ovom kolu tako da smo bliži trećem mjestu. Ostaje nam još meč protiv Slobode kod kuće, svakako ćemo ići na pobjedu", izjavio je Miljanović banjalučkom portalu.

Strateg Banjalučana je objasnio i zbog čega danas u sastavu nije bilo kapitena i najboljeg asistenta banjalučke ekipe Gorana Zakarića.

Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

"Zakarić je povrijedio koljeno na posljednjem treningu pred ovu utakmicu. Pored njega zbog povrede nije bilo Marka Jovanovića, od ranije je van stroja Nemanja Vukmanović, a zbog žutih kartona nisu igrali Nikola Dujaković i Milan Vušurović. Nažalost i Dinu Ćorića smo morali da izvadimo zbog povrede. Zbog svega toga šansu su dobili mlađi igrači, a oni su dobro odradili posao i treba im čestitati", dodao je šef struke Borca.

Aktuelni šampion BiH je trenutno na diobi četvrtog mjesta sa Širokim Brijegom, bod više ima Sarajevo na trećoj poziciji.

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

milos

Dvije keš ekipe.Jedna nula bez Vranjeaa a druga koja je opstala u "eliti" nezasluženo.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC