OTKUD TO?

Iznenađenje! Vlahović na klupi Juventusa: Alegri ga prvo "pecnuo", pa ga poslao među rezerve za važan meč

Autor Milutin Vujičić

Srpski napadač će morati da čeka šansu sa klupe.

Izvor: Profimedia/Spada/LaPresse

Srpski napadač Dušan Vlahović nije u startnoj postavi Juventusa za meč 29. kola Serije A protiv Sampdorije, što je iznenadilo mnoge navijače torinskog kluba.

Vlahović je od dolaska iz Fiorentine za preko 80 miliona evra u svakom meču "stare dame" bio u prvih 11, međutim Alegri je odlučio da ga ovoga puta ostavi na klupi za rezerve... I to sve poslije blagih kritika na njegov račun pred utakmicu u Đenovi - kojoj je Srbin već dao gol u dresu "ljubičastih".

Zanimljivo je da je Alegri od Vlahovića tražio da popravi kontrolu igre, odnosno da tehničke atribute dovede na viši nivo, a odmah potom ga je stavio među rezervne igrače.

Nije poznato da li je to taktička odluka, manja povreda ili jednostavno želi da sačuva Srbina za Viljareal u srijedu.

Alegri je za gostovanje Sampdoriji odlučio da napadački tandem čine Morata i Ken, dok su u timu još i Ščensni, Danilo, De Liht, Rugani, Pelegrini, Rabio, Artur, Lokateli i Kvadrado. Juventus inače uvijek dobro igra protiv Sampdorije, pa ćemo vidjeti da li će biti potrebe da Srbin ulazi u igru i kada...

Znamo samo da će biti maksimalno fokusiran kada istrči na teren - bez obzira na cijenu i dalje mora da se iznova i iznova dokazuje Alegriju, što nije ništa čudno.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!