IMA DRUGE IDEJE

Šta će mi on, precijenjen je! Ćavi spustio zvijezdu Juventusa: Poredili ga sa Mesijem, stiže besplatno, Barsa ga neće!

Autor Dragan Šutvić

Paulo Dibala je nepoželjan u Barseloni čak iako dolazi bez obeštećenja.

Izvor: Profimedia

Argentinski napadač Paulo Dibala napustiće ovog ljeta Juventus kao slobodan agent pošto se nije dogovorio oko produžetka saradnje sa torinskim klubom. Nudili su mu premalo novca i javno mu poručili da žele da grade tim oko Dušana Vlahovića, tako da će Dibala biti jedan od traženijih igrača na tržištu.

Ipak, iako se godinama dovodio u vezu sa Barselonom, čak često bio upoređivan i sa Leom Mesijem, već sada se može reći da sigurno karijeru neće nastaviti na "Nou Kampu".

Barselona će ovog ljeta dovesti nekoliko igrača bez ugovora (Kristensen, Kesi, možda i Aspilikueta), međutim Dibala nije na njihovom radaru odlukom Ćavija. Trener katalonskog tima ne želi Dibalu u svom timu i prema izvještajima listova iz Španije i Italije to je zato što smatra da je precijenjen.

"El Nasional" i "Gazeta delo Sport" pišu da je Ćavi objasnio čelnicima kluba da smatra da Dibala ne vrijedi novac koji traži, odnosno da ne bi bio funkcionalan u njegovom stilu.

Barselona je zimus već dovela Ferana Toresa, Pjera-Emerik Obamejanga i Adamu Traorea, žele da potpišu i Elinga Holanda, čak se spominju Robert Levandovski i Leo Mesi, pa je jasno da bi Ćavi radije vidio nekog od njih u svom timu umjesto "La Joye" koga znaju da muče i povrede.

Dibala je na meti Intera, a ove sezone je postigao 13 golova i zabilježio još šest asistencija za Juventus.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!